BEŞİKTAŞ VE BURSASPOR TARAFTARLARI KAVGA ETTİ

BEŞİKTAŞ VE BURSASPOR TARAFTARLARI KAVGA ETTİ

Bozüyük'te, bir dinlenme tesisinde karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Bursaspor taraftar grupları arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada yaralanan 2 kişi...

A+A-

Bozüyük'te, bir dinlenme tesisinde karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Bursaspor taraftar grupları arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada yaralanan 2 kişi Bozüyük Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, Sivas’a maça giden Bursasporlu taraftarlar ile İstanbul’dan maçtan dönen Beşiktaşlı taraftarlar gece saatlerinde Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki dinlenme tesislerinde karşılaşınca aralarında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda iki taraftar grubunun karıştığı olayda İbrahim I. ve Şerafettin B. yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri kavgaya müdahalede bulunurken kavgaya karışan şüphelilerin tespit edilmesi için çalışmalar devam ediyor. Olayda yaralanan İbrahim I. ve Şerafettin B. 112 Acil Sağlık ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 


Bu haber toplam 1685 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.