'BİLECİK HALKINA SAYGISIZLIKTIR'

'BİLECİK HALKINA SAYGISIZLIKTIR'

Ak Parti Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'e ağır yüklendi. Mevcut Bilecik Belediye yönetiminin yeni projeler yapmak yerine...

A+A-

Ak Parti Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'e ağır yüklendi. Mevcut Bilecik Belediye yönetiminin yeni projeler yapmak yerine önceki dönemlerde yapılanları değiştirmek ve yok etmekle uğraştığını iddia eden Milletvekili Yağcı: 'Yeni bir eser yapmak yerine önceki yapılanları değiştirip tahrip etmek yapanların emeğine ve onu takdir edip 3 dönem seçen Bilecik halkına saygısızlıktır.' dedi. 
Milletvekili Yağcı ayrıca Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in son belediye meclisinde yaptığı açıklamalara istinaden: 'Araya sıkıştırılmış cümleler ile güya ellerinde bizim dönemimize ait usulsüzlük yapılan dosyalar var da bunları açıklamıyorlarmış gibi imaj veriyorlar. Biz 15 yılımızın her zaman 15 saniyesine kadar hesabını hem Hakkın hem de Halkımızın huzurunda vermeye hazırız.' dedi. 
Ak Parti Milletvekili Selim Yağcı, yaptığı yazılı açıklamasında şunları söyledi: 'Sizlerin teveccühü ve destekleri ile diriliş,kuruluş ve kurtuluşun beşiği olan güzide şehrimiz Bilecik’e 15 yılı aşkın bir süredir Belediye Başkanı ve Milletvekili olarak hizmet ediyorum.Bizim Hizmetlerimiz halkımız tarafından takdir edildiki 3 dönem Belediye Başkanı olarak tercih edildik.2004 önceki Bilecik’in durumu ile bugünkü Bilecik’in geldiği konum ve durumun takdirini yine sizlere bırakıyorum.
'HALKIMIZIN KARARINA SAYGI DUYUYORUZ'
31 Mart 2019 yerel Seçimlerinde Bilecikli hemşehrilerimiz tercihlerini CHP den yana kullanarak Semih Şahin beyi başkan olarak seçti. Demokrasiye inanan ve güvenen bir kişi ve parti olarak halkımızın verdiği karara saygı duyuyorum/duyuyoruz. Şehrimiz ve insanımız adına yapacağı hayırlı güzel işlerde başarılar diliyoruz.
15 yıl Belediye Başkanlığı yapmış, tüm hemşehrilerimize hizmet veren bir Milletvekili olarak Yeni seçilen Belediye yönetimine bir zaman tanıyıp yaptığı ve yanlış gördüğümüz işleri dahi 6 ay gibi eleştirmeme gibi bir karar almıştım. 
'YOK ETMEKLE UĞRAŞTIĞINI GÖRÜYORUM'
Ancak mevcut yönetim Bilecik tarihi sanki kendileriyle başlamış gibi insani ve siyasi nezaket gereği bu zamana kadar görev yapan hiç bir belediye başkanına teşekkür dahi etmediği gibi maalesef yeni bir şey yeni projeler yapmak yerine, önceki dönemlerde yapılanları değiştirmek ve yok etmekle uğraştığını görüyorum. Ayrıca araya sıkıştırılmış cümleler ile güya ellerinde bizim dönemimize ait usulsüzlük yapılan dosyalar var da bunları açıklamıyorlarmış gibi imaj veriyorlar.
'15 YILIN HESABINI VERMEYE HAZIRIRZ'
Değerli Hemşehrilerim;Bilecik’in bu zamana kadar istediği yere gelememesinin sebebinin bu tür kısır çekişmeler olduğunu bilen bir Kardeşiniz olarak bu durumdan üzüntü duyuyorum. Ama sizlerin şunu da bilmenizi istiyorum; Belediye Başkanı olarak görev yaptığımız tüm süreler ve icraatlarımız devletimizin ve milletimizin denetiminden geçti ve aklandı.Buna rağmen biz 15 yılımızın her zaman 15 saniyesine kadar hesabını hem Hakkın hem de Halkımızın huzurunda vermeye hazırız.Milletimiz adına daha bir çivi çakmadan 15 yıl süreyle bu şehre hizmet eden insanları karalayan bu anlayışı kınıyorum.
'BİLECİK HALKINA SAYGISIZLIKTIR'
Bu Güzide Şehri Bilecik hepimizin ortak değeridir,buraya hizmet etmek kavga ile değil,birlik ve beraberlikle olur.Biz doğru ve güzel yapılacak her işde yeni yönetimin yanında olacağımızı söyledik,bu düşüncemize devam ediyoruz. Yeterki onlar değiştirmek,yok etmek ve dışlamanın dışında güzel işler yapsınlar.Bilecik olarak zaten istenilen oranda olmayan gücümüz ve potansiyelimizi böyle gereksiz çekişmeler ile harcamak en başta bizlerden hizmet bekleyen halkımıza saygısızlık ve haksızlıktır. Tarih boyunca işgal kuvvetleri hariç bir eseri yapan insanların ismi, iradesi ve o esere ilişkin yazılan hitabesi kendinden sonra gelenler tarafından saygı gösterilip korunurken, yeni bir eser yapmak yerine önceki yapılanları değiştirip tahrip etmek yapanların emeğine ve onu takdir edip 3 dönem seçen Bilecik halkına saygısızlıktır. Ayrıca kendinden sonra gelecek olana da kendi yapacaklarını yok etme ve değiştirme imkanını hazırlamaktadır. Bu ise Hemşehrilerimizin hizmetine yöneltilecek kaynakları yok etmektir bu doğru bir yaklaşım değildir.
Gelin hep birlikte olumsuzlukta değil şehrimize hizmet etmekde yarışalım,gelin yapılanları yok etmek değiştirmek de değil yeni daha güzel eserleri yapmakta yarışalım,gelin kin ve nefrette değil sevgi hoşgörü ve birlik beraberlikte yarışalım.Gelin ortak değerimiz olan Bilecikimizin daha gelişmiş bir şehir olması için yapılacak hizmetlerde buluşalım.
Hep birlikte daha iyiye daha güzele... Değerli Hemşehrilerime ve Kamu oyunun takdirlerine sevgi saygı ve muhabbetle sunuyorum.' dedi.


Bu haber toplam 2699 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.