BİLECİK VALİLİĞİNDEN ÖNEMLİ DUYURU

BİLECİK VALİLİĞİNDEN ÖNEMLİ DUYURU

Bilecik Valiliği, il genelinde art niyetli kişilerin kendilerini Bilecik Valiliği veya başka bir kamu kurumunun yöneticisi olarak tanıtarak, yardım talebi...

A+A-

Bilecik Valiliği, il genelinde art niyetli kişilerin kendilerini Bilecik Valiliği veya başka bir kamu kurumunun yöneticisi olarak tanıtarak, yardım talebi adı altında iş adamlarından para istediğine dair duyumlar sonrası bir açıklama yaptı. 
Yapılan açıklamada, “Bilecik Valiliği'nin veya herhangi bir kamu kurumunun iş adamlarından veya vatandaşlarımızdan herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir yöntemi kesinlikle söz konusu olamaz. Valiliğimizin, herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adını kullanarak yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın ise Bilecik Valiliği'nin (0228 2121024), Emniyet Müdürlüğü'nün (155) veya Jandarma Komutanlığı'nın (156) numaralı telefonlarını arayarak ihbarda bulunulması önemle rica olunur” ifadelerine yer verildi.


Bu haber toplam 2123 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.