BİLECİK’İ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ

BİLECİK’İ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ

 Bozüyük Ticaret Odası İmalat Grubu komite başkanı Nurcan Özçakır katıldığı platformda, Bilecik’i başarı ile temsil etti.İzmir Ticaret Odası...

A+A-

 

Bozüyük Ticaret Odası İmalat Grubu komite başkanı Nurcan Özçakır katıldığı platformda, Bilecik’i başarı ile temsil etti.
İzmir Ticaret Odası İş Kadınları Konseyinin düzenlediği 7. İş Kadınları Platformu gerçekleştirildi. Birçok ilden gelen iş kadınlarının buluştuğu, İş Kadınları Platformuna Bilecik’ten Nurcan Özçakır’da davet edildi. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası İmalat Grubu Komite Başkanı Nurcan Özçakır katıldığı platformda, Bilecik’i başarı ile temsil etti. Özçakır, burada kadın bir işletmeci olarak yaptığı değerlendirmelerde şu ifadelere yer verdi.

nurcan-ozcakir.jpg

TEK KADIN KOMİTE BAŞKANIYIM

“Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası İmalat Grubu Meslek Komite Başkanıyım. TOBB Bilecik Kadın Girişimciler icra kurulundayım. Elbette erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz, biz kadınlara pozitif ayrımcılık olmasını beklemiyoruz ancak önümüze engeller çıkarılmasını da istemiyoruz, eşit şartlarda iş dünyasında var olmak istiyoruz. Zaten ekonomik zorluklar içerisinde girişimci olmak ve işinizde başarılı şekilde devam etmek kolay değil, cesareti özgüveni ile iş hayatına atılan kadın girişimciler desteklenmelidir. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, kadınların odalarda daha çok görev alması gerektiğini vurguluyor. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasında, meclis, yönetim kurulu ve komitelerde hiç kadın yoktu, ilk defa ben görev aldım ve halen imalat grubu komite başkanıyım, bu nedenle tek kadın olarak odamızda görev almanın gururunu yaşıyorum.” Dedi.

Bu haber toplam 2875 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.