'BİLECİK'İN VEKİLİ OLMAK İÇİN BU YOLA ÇIKTIM'

'BİLECİK'İN VEKİLİ OLMAK İÇİN BU YOLA ÇIKTIM'

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Aday Adayı İbrahim Bağ, gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Önce'ye yeni görevinde...

A+A-

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Aday Adayı İbrahim Bağ, gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Önce'ye yeni görevinde başarılar dileyen Bağ, gazetemizi yakından takip ettiğini ifade ederek yayın hayatında başarılar diledi. 
Bozüyük TSO Meclisi'nde Katip Üyeliği görevinde de bulunan ilçemiz iş adamlarından İbrahim Bağ, MHP'den milletvekili aday adayı olmasıyla ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulundu. 
15 yaşında MHP ile tanıştığını, 1999-2004 yılları arasında Ülkü Ocakları'nda aktif olarak görev aldığını kaydeden MHP Milletvekili aday adayı İbrahim Bağ, Bilecik halkının milletvekili olmak için yola çıktığını söyledi. 

dsc_0174-(1).jpg
MHP Milletvekili Aday Adayı İbrahim Bağ şöyle konuştu: '1997 yılında yani daha 15 yaşında MHP ile tanıştım. MHP ile tanışmama da babam vesile oldu. Bende MHP'yi benimsedim. Yani MHP'li bir babanın oğlu olarak bu yola çıktım. 
MHP kalbimizde olan bir parti ve bu partiye mensup biriyim. Allah nasip eder bu göreve layık görülürsem hedefim Bilecik halkının milletvekili olmak. Şeffaf siyaset yaparak, parti ayırmadan herkese eşit şekilde hizmet etmek istiyorum. 
Beni tanıyan arkadaşlarım, dostlarım şahidimdir. CHP'li, Ak Parti'li, ve aramızdan ayrılan arkadaşlarım da şahittir. Geçmişimde hiç bir zaman kutup siyasetim olmadı. Aktif olarak siyasette de rol almadım. Seçim zamanlarında gidip adayımızın arkasında çalıştım. Şimdi ise gönlümü verdiğim partimde kendim aday adayı oldum. 
1999-2004 yıllarında Ülkü Ocakları'nda görev aldım. Bilindiği gibi Ülkü Ocakları bir eğitim yuvasıdır. Biz eğitimi ocaklar sayesinde aldık ve kişisel gelişmimizi faydalar sağladık. O yıllardaki tecrübelerimizden sonra emeklerimizin meyvesini bir milletvekili olarak gerçekleştirebilirsek inşallah Ülkü Ocaklarında halisane duygularla yetişen gençlerimize örnek olacak. 
Benim milletvekilliğinden şahsi bir beklentim yok. Ben nacizane tarım ürünleriyle ilgili faaliyet alanlarına sahip şirket sahibiyim. Köydeki vatandaşlarımızla firmalar arasında köprü vazifesi görmekteyim. Tarım ve hayvancılık faaliyetleriyle ilgili imalat yapıyorum. 10 yıllık özel sektörde endüstriyel sanayi geçmişim de var. Bu konularda tecrübe sahibiyim. Benim sevdam Bilecik, sevdam şeffaf siyaset. MHP mensubuyum ama Bilecik halkının milletvekili olabilmek için ve bir gün memlekete bakan olaarak hizmet edebilmek için bu yola çıktım.' dedi. 
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Önce'de Bağ'ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, milletvekili aday adaylığının hayırlı olmasını diledi. 


Bu haber toplam 3632 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.