'BİRİLERİ KONUŞACAK AK PARTİ YAPACAK'

'BİRİLERİ KONUŞACAK AK PARTİ YAPACAK'

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, Bozüyüklülerin yıllardır hasretle beklediği yüzlerce projenin 6 sene gibi kısa bir sürede hayata geçirildiğine...

A+A-

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, Bozüyüklülerin yıllardır hasretle beklediği yüzlerce projenin 6 sene gibi kısa bir sürede hayata geçirildiğine dikkat çekerek,"Birileri konuşacak AK Parti yapacak" dedi. 

İlçe Başkanı Ersoy, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bu güzel vatana hizmet etme şiarıyla yola çıkan, azim ve cesaretini kadim tarihinden alan bir geleneğin mensupları olduklarını kaydederek, şunları ifade etti:

"Bildiğiniz gibi şehrimiz 2013 yılında Başkanımız sayın Fatih Bakıcı ile birlikte hizmet odaklı AK Belediyecilikle tanıştı” diyen Ersoy, “Bozüyüklünün yıllardır hasretle beklediği yüzlerce proje 6 sene gibi kısa bir sürede hayata geçti. Mahalle Konakları, Otogar, Kapalı Pazar, Spor Tesisleri şehrimize nefes aldıran parklar yollar alt yapı hizmetleri ve birçok sosyal projeler kültür sanat etkinlikleri hepsi insanımızı merkeze alan AK Belediyecilik anlayışımızla hayata geçirildi. Ben buradan Başkanımız Fatih Bakıcı'ya ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Tabi ki şimdi Bozüyük'ümüzün bu hizmetlerimizi takdir edeceği ve devamı için bizleri tekrar görevlendireceğinden hiç şüphemiz olmadığı bir seçime daha gidiyoruz, milletimizin sağduyusuna ve hizmet siyasetimize olan teveccühüne inancımız tamdır. Durmadan yorulmadan Cenab-ı Hak'kın rızasını kazanmak adına çok çalışıp, milletimize hizmet etmek adına 31 Mart seçimlerini Allah'ın izniyle kazanacağız. Çünkü şehrimizin hak ettiği güzelliklerin tesisi için kaybedecek zamanımız yok. Her zaman ki gibi birileri konuşacak ama AK Parti yapacak” ifadelerini kullandı. 

'GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIZ'

Hüsnü Ersoy, gönül belediyeciliği yapacaklarını da kaydederek, “Bizler tevazu gayret samimiyet ile çalışıp aziz milletimize kurduğumuz gönül köprülerinin bize verdiği sorumlulukla hareket ederek, gönül belediyeciliği yapacağız.  Milletimizin gönlüne girmek milletin kendisi olmaktan geçer vefakar milletimiz AK Partinin Türkiye ve gönül coğrafyası için neler yaptığını her zaman takdir etmiştir. Bu millet dayatmaya alavere dalavereye gelmez, Milletimizin karşısında samimi ve dürüst olacağız. Bilhassa gençler, gençler dik durdukça kimse bizi yolumuzdan çeviremeyecek. Hedefimiz istisnasız tüm fertleriyle önce milletimizin gönlünü kazanmak ardından sandıktan oyunu almaktır. Bizler liderimizin de işaret ettiği gibi tüm Belediye Başkanlarımızla, Belediye Meclis Üyelerimizle, İl Genel Meclis Üyelerimizle şehir ve kırsalda yaşayan vatandaşlarımıza hakim olma idrakiyle değil, hadim hizmetkar olma idrakiyle görevlere talip oluyoruz, biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik” dedi.

'AK PARTİ, ÜLKEYE ÇAĞ ATLATTI'

Ak Parti’nin iktidarlığı döneminde Türkiye’nin çağ atladığını anlatan Ersoy, şöyle devam etti:

“AK Parti döneminde eğitimden sağlığa ulaşımdan sanayiye kadar her alanda kurduğumuz güçlü altyapı şehirlerimizle ilgili tasavvurlarımızı hayata geçireceğimizin teminatıdır. İktidara geldiği günden beri bu güzel ülkeyi adeta çağ atlatan AK Parti yeni dönemde de durmak bilmeyen azmiyle gönüller fethedecek ve milletinden aldığı bu güçle tüm tehditlere karşı dimdik duracak. Ben sözlerime son verirken, Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın o anlamlı sözlerini buradan tekrar etmek istiyorum, kendinize güvenin Türkiye'ye güvenin yüreklerinizdeki umudu, insanlarımıza götürün  dostlarım, dün bitti bugün ne geçmişin karanlığına ağıtlar yakacağız ne de dünkü başarılarımıza destanlar yazacağız, yolumuz açık olsun Allah yar ve yardımcımız olsun hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum Allah'a emanet olun” ifadelerini kullandı. 

Bu haber toplam 2234 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.