‘BİZİM DÖNEMİMİZİN PROJELERİ VAR’

‘BİZİM DÖNEMİMİZİN PROJELERİ VAR’

Önceki dönem belediye başkanı Nihat Can, Belediye Başkanı Semih Şahin’in alt yapı projelerinin olmadığına dair eleştirilerine cevap verdi.

Nihat Can, Basın Masası’nda yaptığı açıklamada, AK Parti döneminde yapılan alt yapı çalışmalarının kayıt altına alındığını belirterek, “Belirli bir dönemin projeleri vardır ama eski dönemlerden gelenler var ise onlar zaten yoktu. 2004’ten önceki dönem yoktu” ifadelerini kullandı.  

Belediye Başkanı Semih Şahin, geçtiğimiz hafta katıldığı Basın Masası programında kentin alt yapı projelerinin olmadığını iddia etti. Daha sonra gerçekleştirdiği Halk Bilgilendirme Toplantısı’nda bu iddiasını bir kez daha gündeme getiren Semih Şahin, ilimizdeki bazı yatırımcı kuruluşlardan alt yapı projeleri topladıklarını söyledi.

SEMİH ŞAHİN’İN İDDİALARINA CEVAP VERDİ!

Semih Şahin’in bu açıklamalarına önceki dönem belediye başkanı Nihat Can’dan yanıt geldi. Nihat Can, konuk olduğu Basın Masası’nda, Mücahid Erdal’ın konuyla ilgili sorusuna cevap verdi. 2004 yılında AK Parti’nin göreve gelmesiyle beraber gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarının kayıt altına alındığını bildiren Nihat Can, şu ifadelere başvurdu:

“Biz 2004 yılında göreve geldiğimizde hem yağmur hem de kanalizasyon hattının yenilenmesi konusunda bir planlamaya geçildi. Her dönem üstüne koyarak mahalle bazında yenilemeleri yaptık. Bu esnada belirli hatlar çizildi ama son 5 yıldır da paftalar üzerinden teknik arkadaşlarımız çizimler yaptılar. Yeni çekilen hatların projeleri vardır, eski dönemlerden gelen veya yapılmamış olanlar varsa da onlar zaten 2004 öncesi yoktu. Kısmi yapılan bu çalışmaların tek parçada toplanması olabilir” şeklinde konuştu.

‘ONLAR ZATEN BİLMİYOR’

Ayrıca Nihat Can, Semih Şahin’in AKSA ve Türk Telekom’dan proje istediklerine ilişkin açıklamasının doğru olmadığını dile getirerek, “AKSA ve Türk Telekom zaten hat çekerken belediyeye geliyor. Kanalizasyon hatlarını soruyor ve ona göre kazı yapıyor. Onlar belediyeden yer tespiti yapılmadan kazım işlemi yapamaz. Onlar zaten bilmiyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 31861 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum