BOZGİDED OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

BOZGİDED OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği (BOZGİDED) olağan genel kurulunu yaptı. Genel Kurul sonucunda mevcut başkan Celali Yılmaz güven tazeledi. 28...

A+A-

Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği (BOZGİDED) olağan genel kurulunu yaptı. Genel Kurul sonucunda mevcut başkan Celali Yılmaz güven tazeledi. 
28 Nisan Cumartesi günü Grand Çalı Otel'de yapılan Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği Olağan genel kurulu Başkan Celali Yılmaz’ın konuşmasıyla başladı. Başkan Yılmaz'ın konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Divan Başkanlığına Osman Tekeli, Başkan Yardımcılığına Fikret Karaçalı ve katip üyeliğine Abdül Ekinay oybirliği ile seçildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından yönetim kurulu başkanı Celali Yılmaz tarafından faaliyet raporu ve gelir gider cetvelleri okunarak oybirliği ile ayrı ayrı kabul edildi. Denetleme Kurulu raporu Fikret Karaçalı tarafından okundu. Denetleme raporu müzakere edilerek oybirliği ile kabul edildi. Dernek tahmini bütçesi ise Başkan Yılmaz tarafından okunarak oy birliği ile kabul edildi. 

img-20180430-wa0007.jpg
Ardından Başkan Celali Yılmaz bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Yılmaz geçmişe dönük faaliyeleri anlatarak üyeleri bilgilendirdi. Başkan Yılmaz konuşmasında şunları dile getirdi: “Dernek olarak her yıl bölge mucidler sergisi ,girişimcilik haftası, Dünya kadınlar günü ve kariyer günlerini düzenlemeyi kendimize görev edindik. Gerek il içinde, gerekse ulusal düzeyde ilçemizin ve ilimizin tanıtımını yaparak gençlerimizi girişimciliğe özendirecek programlar yaptık. Yaptığımız faaliyelerle ülkemizin gelişimesine de katkıda bulunduğumuzu düşünüyorum. Bundan sonrada bölge mucitler sergimizi önce 11 ili daha sonra 26 ili ve nihayetinde Türkiye’yi kapsayacak şekilde düzenlemeyi ve diğer etkinliklerimizi geliştirerek düzenlemeyi planlıyoruz. Başarı hikayelerinde ülkemizin girişimcilikte rol model olmuş popüler kişileri getirerek başarı hikayelerini anlatmaları için programlar düzenlemeyi düşünüyoruz” dedi.
Başkan Yılmaz'ın konuşmasının ardından seçime geçildi. Seçim sonucunda Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği mevcut başkanı Celali Yılmaz güven tazeledi. Yöntim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Celali Yılmaz, Kısmet Turan, Selçuk Köse, Fikret Karaçalı, Meryem Özen İncik, Vildan Gökkaya Öztürk, Abdul Ekinay.
Denetleme Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Osman Tekeli, Hülya Esel, Necmettin Şahan.

img-20180430-wa0001.jpg


Bu haber toplam 1926 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.