BOZGİDED’DEN MİLLİ ÇAĞRI!

BOZGİDED’DEN MİLLİ ÇAĞRI!

Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği (BOZGİDED) Yönetim Kurulu Başkanı Celali Yılmaz, tarımdan sanayiye teknolojiden spora her alanda yerli ve milli...

A+A-

Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği (BOZGİDED) Yönetim Kurulu Başkanı Celali Yılmaz, tarımdan sanayiye teknolojiden spora her alanda yerli ve milli olma vurgusu yaptı.  
Celali Yılmaz, gazetemize yaptığı yazılı açıklamada, topyekün kurtuluş savaşı çağrısında bulunarak, “Yerli ve milli sanayi, yerli ve milli tohum ile tarım, yerli ve milli spor ile sporcuyu da hazır 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası’na denk gelmişken gelin gündeme taşıyalım” ifadelerini kullandı.
BOZGİDED Başkanı Celali Yılmaz, konuya ilişkin yaptığı açıklamanın devamında şunları aktardı:“Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği olarak kurulduğumuzdan itibaren “Teknolojik Kurtuluş Savaşı’na Var mısınız?” diyorduk ama artık yerli üretimin sadece sanayi ve tarımla sınırlı kalmaması gerektiğini düşünüyoruz. Futboldaki son gelişmeler gösterdi ki sporda da çoğunluk yerli ve milli olmalıdır. Bu sebeple, “(TOP)YEKÜN KURTULUŞ SAVAŞI’NA VAR MISINIZ?” diyoruz.Türk sporu niye bu halde? Eğer spor dallarında ilerleme kaydedilemiyorsa, özellikle futbolda, yabancı sporcu sayıları, yabancı sporcuların, ve antrenörlerinin ülke sporuna kazandırdıkları; bunlara ödenen dövizin miktarı hesaplanmalıdır.
Yabancı tohumdan hayır gelmezken, yabancı futbolcu, sporcu ve hocalardan hayır beklemek mümkün müdür? Milli takımlara seçilecek sporcu sayıları ve bu sporcuların kalitesi yükselişte midir?
Yerli ve milli sanayi, yerli ve milli tohum ile tarım, yerli ve milli spor ve sporcuyu da hazır 12-18 Aralık Yerli malı haftasına denk  gelmişken gelin gündeme taşıyalım.  Haydi Türkiye (TOP)YEKÜN KURTULUŞ SAVAŞI’NA VAR MISINIZ?" 

 


Bu haber toplam 1719 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.