BOZÜYÜK BELEDİYESİ İLE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOLÜ İMZALANDI

BOZÜYÜK BELEDİYESİ İLE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOLÜ İMZALANDI

Bozüyük Belediye Başkanlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında hayat boyu öğrenme amaçlı faaliyetler düzenlenmesine dair protokol imzalandı.Kaymakamlık...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında hayat boyu öğrenme amaçlı faaliyetler düzenlenmesine dair protokol imzalandı.
Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapılan protokol imza törenine; Kaymakam Hasan Yaman, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik katıldı. Hayat boyu öğrenme amaçlı faaliyetler düzenlenmesine dair hazırlanan protokol hayırlı olması temennisi ile imzalandı. İmzalanan protokol; yaygın eğitim amaçlı faaliyetlerde iş birliği halinde açılacak okuma yazma, mesleki teknik ve sosyal kültürel kurslar ile kurs dışı toplantı, seminer, sergi, konferans, kermes ve benzeri faaliyetlerle ilgili iş birliğini kapsıyor. Konu hakkında kısa bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “Belediyemiz ve Halk Eğitim Müdürlüğümüz arasında protokol imzalayarak kursiyer vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlıyoruz. Desteklerinden dolayı Kaymakamımız Hasan Yaman Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


Bu haber toplam 2131 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.