BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDE BİRİM MÜDÜRLERİ TOPLANTILARI SONA ERDİ

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDE BİRİM MÜDÜRLERİ TOPLANTILARI SONA ERDİ

Bozüyük Belediye’sinde yeni yıl ile birlikte her hafta başında 5 müdürlüğün brifing verdiği Birim Müdürleri Toplantıları sona erdi.Bozüyük Belediye...

A+A-

Bozüyük Belediye’sinde yeni yıl ile birlikte her hafta başında 5 müdürlüğün brifing verdiği Birim Müdürleri Toplantıları sona erdi.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın Başkanlığı’nda her hafta pazartesi günleri yapılan bilgilendirme toplantılarının sonuncusunda Ar-Ge Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Hukuk Müdürlüğü sunumlarını gerçekleştirdi. Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi fuaye salonunda düzenlenen toplantıya Başka Bakıcı’nın yanı sıra yardımcıları, danışmanları ve birim müdürleri katıldı. 
Yapılan sunumların ardından bir değerlendirme yapan Başkan Bakıcı “Bu gün 2017 yılı faaliyet raporlarımızın son toplantısında Ar-Ge Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Hukuk Müdürlüğümüzü dinledik. 2017 yılında; Mali Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından Belediye Bütçemizin 1/3’ü yatırımlarımıza aktarıldı.

b85b5.jpg

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde 131 adet yeni konteynır dağıtıldı, 43 adet konteynır tamir edildi ve 5611 kez konteynırlarımız dezenfekte edildi. 629 kg ambalaj atığı, 3770 kg bitkisel yağ, 57381 kg tıbbi atık toplandı ve 32 adet cami ve mescit temizliği yapıldı. Okullarımızda 1160 kg atık pil, toplamda 25000 ton evsel atık toplandı. İnsan Kaynakları Müdürlüğümüzce ise 9 ay boyunca İş-Kur Personeli çalışarak toplamda 1.726.000 tl İş-Kur desteği ile personel çalıştırdık. 58 Lise öğrencisi ve 32 üniversite öğrencisi belediyemizde staj yaptı. 85 aileye ise asker yardımında bulunduk” dedi.
553879.jpg

Bu haber toplam 2248 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.