BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN 1 GÜNDE 11.326 MASKE

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN 1 GÜNDE 11.326 MASKE

Bozüyük Belediyesi küresel salgın mücadele kapsamında ilçe genelindeki tüm mahallelerde, cadde ve sokaklarda ilçe halkına ücretsiz maske dağıttı.Dünyada...

A+A-

Bozüyük Belediyesi küresel salgın mücadele kapsamında ilçe genelindeki tüm mahallelerde, cadde ve sokaklarda ilçe halkına ücretsiz maske dağıttı.
Dünyada ve ülkemizde küresel salgın tehdidi artarak devam ederken birçok kurum ve kuruluş gibi Bozüyük Belediyesi de aldığı tedbirleri arttırarak bu tehdidi minimum düzeye indirgemeye çalışıyor. Bu kapsamda özellikle sahadaki çalışmalarını genişleten Bozüyük Belediyesi yaya ekipleri tüm mahalleleri, cadde ve sokakları tek tek gezerek vatandaşlara 11.326 adet ücretsiz maske dağıttı. Ekipler vatandaşlara “sağlıklı günler” dileyerek “evde kal” çağrısı yaptı. Her mahallede yapılan dağıtımın yanı sıra her gün düzenli olarak kapalı pazar girişinde ve ilçe merkezinde yapılan ücretsiz maske dağıtımı da sürüyor. 
Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu küresel salgına karşı ilçe genelinde alınan tedbirlere her gün yenilerini eklediklerini ve vatandaşların sağlığı için bu tedbirlerin genişletilerek devam edeceğini belirterek bu gün ücretsiz maske dağıtımlarını tüm mahallelerde gerçekleştirdiklerini ve maske dağıtımlarının süreceğini söyledi. Başkan Bakkalcıoğlu “halkımıza bir günde binlerce maske ulaştırdık. Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, kendisi ve ailelerinin sağlığı için kurallara uymaları, topluma açık alanlarda ve pazar yerlerinde maskelerini mutlaka takmaları ve zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarıdır” dedi.
Mahallelerde yapılan ücretsiz maske dağıtımında duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise hayati derecede önem taşıyan maskeleri, bu zor günlerde vatandaşlara ücretsiz dağıttığı için Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na teşekkür ederek “Bu çok güzel bir uygulama. Belediyemizin böyle zor zamanlarda yardımcı olmasına ve yanımızda olmasına seviniyoruz” dediler.

tum-mahallelerde-ucretsiz-maske-dagitildi-4.jpg


Bu haber toplam 2847 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum