BOZÜYÜK BİLİM ATÖLYESİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

BOZÜYÜK BİLİM ATÖLYESİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bozüyük Bilim Atölyesi için çalışmalar başladı.Bozüyük Belediyesi, Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bozüyük Girişimciliği Destekleme...

A+A-

Bozüyük Bilim Atölyesi için çalışmalar başladı.
Bozüyük Belediyesi, Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği'nin iş birliği ile hazırlanan proje yakın zamanda meyvelerini vermeye başlayacak.
Bozüyük İlçe Mili Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi; "BozEH (Bozüyük Eğitim Hareketi) Projesi kapsamında yakın bir zamanda oluşturulması planlanan Bozüyük Bilim Atölyesi için Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi KURU, Şube Müdürümüz Özkan Özgümüş, Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği Başkanı Celali Yılmaz ve Bozüyük Belediyesi Proje Müdürü Naim Demirbağlar, geçtiğimiz günlerde Kocaeli Bilim Merkezinde incelemlerde bulundu. 
Bilim merkezi koordinatörü Fatma Nur Hüküm tüm atölye ve sergi salonlarını gezdirerek bilgilendirdi. Fatma Nur Hüküm  İlçemize yapılabilecek atölye ve sergi alanları için teknik açıdan yardım edebileceklerini belirtti. İncelemede bulunan ekip gerekli notları alıp en kısa zamanda Bozüyük Bilim Atölyesini projelendirip bozüyük öğrencilerinin hizmetine sunmak istediklerini belirttiler." dedi.

img_0012.jpg


Bu haber toplam 2147 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.