BOZÜYÜK ÇOCUK İSTİSMARINA SESSİZ KALMAYACAK!

BOZÜYÜK ÇOCUK İSTİSMARINA SESSİZ KALMAYACAK!

Türkiye'nin dört bir yanından çocuk istismarına tepkiler yükseliyor. Son günlerde yaşanan çocuk istismarı ve kaçırma olaylarının artması tüm Türkiye'de...

A+A-

Türkiye'nin dört bir yanından çocuk istismarına tepkiler yükseliyor. Son günlerde yaşanan çocuk istismarı ve kaçırma olaylarının artması tüm Türkiye'de olduğu gibi Bozüyüklüleri de derinden sarstı. Yaşanan olaylara tepki göstermek adına Bozüyük Belediyesi, Kent Konseyi ve sosyal medya platformu olan Bozüyüklü Hanımların Buluşma Noktası grubu harekete geçti.
Yaşanılan acı olaylara karşı seslerini duyurmak isteyen Bozüyüklüler, 6 Temmuz Cuma günü saat 14:30'da Cumhuriyet Meydanında basın açıklaması yapacak. Konu ile ilgili açıklama yapan Grup Yöneticisi Ayşegül Katrancı Yüce, caydırıcı kanunlar çıkarılarak, çocuk istismarına son verilmesi gerektiği söyledi. Yüce; "Leyla ve Eylül'ün basına yansıyan fotoğrafları aklımızdan çıkmıyor. Öfkemiz büyük. Bu vakalar artık son bulsun istiyoruz. Bunun için caydırıcı kanunların biran önce çıkması için bizlerde Bozüyük Belediyesi ve Kent Konseyi iş birliğinde sesimizi duyurmak istedik. Cuma günü yapılacak basın açıklamamıza duyarlı vatandaşlarımızı bekliyoruz. Çocuk istismarlarına sessiz kalmayıp hepimiz tek yürek olacağız" dedi.

36605049_1103100806510381_2174562227095339008_o.jpg


Bu haber toplam 2751 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.