BOZÜYÜK EMNİYETİ ENGELLİLERİN YANINDA

BOZÜYÜK EMNİYETİ ENGELLİLERİN YANINDA

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner ve Toplum Destekli Büro Amirliğine bağlı ekipler Engelliler Dayanışma Derneğini ziyaret etti.İlçe Emniyet...

A+A-

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner ve Toplum Destekli Büro Amirliğine bağlı ekipler Engelliler Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, ziyarette Bozüyük emniyetinin her zaman engelli vatandaşların yanında olduğunu ve her türlü sıkıntılarının çözülebilmesi adına çalışmalar yaptıklarını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik; "Bozüyük İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Hakkı Güner Bey ve Toplum Destekli  Büro Amirliği ekipleri derneğimizi ziyarete geldiler. Etkinlik salonunda bizlerle Hasbihal ederek sorunlarımızı dinlediler. Çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Whatsapp engelli destek hattı oluşturularak şehir içinde engellilerin karşılaştıkları sorunların en aza indirebilmek için çalışmalar yapacaklarını dile getirdiler. Engellilere gösterdikleri duyarlı, sevecen yaklaşımları için  Bozüyük Emniyet Müdürümüz Sayın Hakkı Güner ve ekibine çok teşekkür ederiz" dedi.

23559959_10215016593190226_4426254868267439115_n.jpg

Bu haber toplam 2110 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.