BOZÜYÜK EMNİYETİ KUŞ UÇURTMADI

BOZÜYÜK EMNİYETİ KUŞ UÇURTMADI

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde umuma açık yerler ve sabit noktalarda huzur operasyonu uygulaması yapıldı....

A+A-

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde umuma açık yerler ve sabit noktalarda huzur operasyonu uygulaması yapıldı. Yılbaşı öncesi ve sonrasında olası asayiş ve terör olaylarına karşı önlem almak için Türkiye genelinde yapılan uygulamanın Bozüyük ayağında da tedbirler alındı. 

dsc_0036.jpg
Akşam saatlerinde başlayan uygulamada Emniyet Müdürlüğü ekipleri Bozüyük'te kuş uçurtmadı. Yılbaşı öncesinde oluşabilecek olumsuzluklar ve ilçeye sokulmak istenen yasak maddeleri önlemek ve Bozüyük'ün huzur içerisinde yılbaşı geçirmesini amaçlayan uygulamada, ilçe merkezinde de 5 ayrı noktada ekipler tarafından kontroller yapıldı. İlçe genelinde düzenlenen ve İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner'in koordinasyonunda 10 ekip ve 56 polis memurunun katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada umuma açık yerler denetlenirken 5 ayrı noktada da trafik denetimi yapıldı. 63 iş yerinde ve yol güzergahı üzerinde 120 aracın denetimleri sırasında yapılan kontrollerde 1293 kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT)'si sorgulandı. İlçenin giriş ve çıkışları ile 5 farklı noktada araçlar da sorgulanırken trafik yönünden eksikleri bulunan 5 araca cezai işlem uygulandı. Araçlar didik didik aranırken yapılan kontroller sonucunda trafik kurallarına uymayan araç sürücülerine 2 bin 224 lira para cezası kesildi. Gece saat 00.00’a kadar devam eden denetimler sırasında 1 adet kesici alet ve 2 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Vatandaşların rahat ve huzur içinde yaşam sürdürebilmeleri adına uygulamaların yurt genelinde olduğu gibi eş zamanlı olarak belirli aralıklarla devam edeceği belirtildi. 

dsc_0060.jpg

Bu haber toplam 2464 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.