BOZÜYÜK ENGELLİLER DERNEĞİ MUHTEŞEM BİR PROJEYE İMZA ATTI

BOZÜYÜK ENGELLİLER DERNEĞİ MUHTEŞEM BİR PROJEYE İMZA ATTI

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği ile Bozüyük İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün iş birliğiyle yürütülen proje üyelerin takdirini topladı.Engelli...

A+A-

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği ile Bozüyük İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün iş birliğiyle yürütülen proje üyelerin takdirini topladı.
Engelli çocukları olan ailelerin, moral ve motivasyonlarına katkı sağlamak amacıyla hazırlanan projede alanında uzman kişiler tarafından psikolojik destek sağlanacak. Bozüyük Engelliler Derneğinin talebi üzerine yürürlüğe geçen eğitim programının engelli ailelere büyük katkı sağlanacağı düşünülüyor. Dernek etkinlik salonunda gerçekleşecek olan program her 15 günde bir cuma günleri saat 14:00'da yapılacak.

ed269453-8fc9-44a5-b2e2-f1ea09ee887c.jpg
Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan Engelliler Derneği Başkanı İsmail Çelik; 'Derneğimiz ve İlçe Sağlık Müdürümüz Sn Dr. Nurşen Gürsoy tarafından yürütülen çalışma üzerine, Bilecik İl Sağlık Müdürlüğünden Psikolog Şermin Eroğlu ve Sosyal Hizmet Uzmanı Devim Yılmaz Anıl eşliğinde, etkinlik salonunda ağır engelli çocukları olan ailelere yönelik moral motivasyon amacıyla psikolojik desteğe başlandı. 15 günde bir Cuma günleri saat 14.00'da dernek etkinlik salonunda yapılacaktır. Bugün ilki düzenlenen çalışmada aileler çok memnun kaldı. Hayırlı olsun inşallah' dedi.

6656547e-d351-420e-b3ae-ade6a7c8918b.jpg


Bu haber toplam 4173 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.