BOZÜYÜK GENÇLERİNİN AYAKLARI YERE BASMADI!

BOZÜYÜK GENÇLERİNİN AYAKLARI YERE BASMADI!

Türkiye'de ilk kez 20-23 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul Yeni Havalimanı’nda Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 VAKFI) ile İstanbul Büyükşehir...

A+A-

Türkiye'de ilk kez 20-23 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul Yeni Havalimanı’nda Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 VAKFI) ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne, Bilecik Gençlik Merkezi ve Bozüyük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlediği organizasyonla Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 80 öğrenci ile öğretmenler katıldı.

teknofeest-(7).jpg
Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmalarının yanı sıra festival kapsamında Dünya Drone Şampiyonası, Hack İstanbul Siber Güvenlik Yarışması, Take-Off Uluslararası Girişim Zirvesi, dünyanın en hızlı 7 aracının yarıştığı “Yarışların Yarışı”, nefes kesen jet uçak, helikopter ve akrobasi gösterileri, THY seyahat hackatonu, dikey rüzgar tüneli, planetaryum, paraşüt atlayışları, hava araçları sergisi, simülasyon uygulamaları, teknoloji ve eğitim atölyeleri, konserler ve aktiviteler ile gençlere unutamayacakları bir deneyim yaşattı.
Gökyüzünde görsel bir şölen yaşatan Milli gururumuz Türk Yıldızları, Solo Türk, Paraşüt Timi, 129 ATAK Helikopteri, TB2 Silahlı İHA ve Türkiye’nin ilk profesyonel Milli Akrobasilerinin gösterileri ve gökyüzünde harmandalı yapan Atak helikopterleri gençlerden büyük alkış aldı.

teknofeest-(6).jpg
Bozüyük İlçe Mili Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi: 'Ayakları yere basmayan festival ve Milli Teknoloji hamlesi' sloganlarıyla ülkemizde ilk defa düzenlenen Teknofest İstanbul Havacılık ve Uzay festivaline öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle katılmanın gururunu yaşadık" dedi.
Festivalde coşku, heyecan ve adrenalini en yüksek seviyede yaşayan gençlerimiz kendilerine bu imkanı tanıyan Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Bilecik Gençlik Merkezi ve Bozüyük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne çok teşekkür ettiler.

teknofeest-(5)-001.jpg

Bu haber toplam 1990 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.