BOZÜYÜK NÖBETE BAŞLADI

BOZÜYÜK NÖBETE BAŞLADI

15 Temmuz Şehitler Parkının açılışın ardından gerçekleştirilen ve protokol mensuplarıyla birlikte binlerce Bozüyüklünün katıldığı ...

A+A-

15 Temmuz Şehitler Parkının açılışın ardından gerçekleştirilen ve protokol mensuplarıyla birlikte binlerce Bozüyüklünün katıldığı  ‘Milli Birlik Yürüyüşü’ sonrasında Cumhuriyet meydanında sabaha kadar sürecek demokrasi nöbeti tutulmaya başlandı. Burada Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde başlayan program Mehteran takımı gösterileri ile devam etti. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Kaymakam Hasan Yaman Cumhuriyet meydanındaki kalabalığa hitap ederek 15 Temmuz'da büyük bir cesaret ve fedakarlık örneği göstererek demokrasimize sahip çıkan kahraman şehit ve gazilerimizi minnet ve şükran yad ettiler. 15 Temmuz akşamının önemine değinerek yaşananlardan kesitler sundular.

15-temmuz-(175).jpg

Konuşmaların ardından Bozüyük Mevlana Derneği Tanıtma ve Yaşatma Derneği, Besmele İlahi Grubunun etkinlikleri sahnelendi. Sanatçı Aykut Kuşkaya tarafından konser verilerek şiirler seslendirildi. Devamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM’de ki konuşması canlı yayınlandı.Sabah Namazına kadar Cumhuriyet meydanında nöbet tutan vatandaşlar demokrasisine sahip çıktı.Bozüyük Belediyesi tarafından alanda nöbet tutan vatandaşlara sıcak çorba ve poğaça ikram edildi.

15-temmuz-(166).jpg

Bu haber toplam 2276 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.