BOZÜYÜK OSB AYDINLATMALARI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

BOZÜYÜK OSB AYDINLATMALARI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Bozüyük Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) değişim ve gelişim her geçen gün bütün hızıyla sürüyor. Son olarak elektrik alt yapısının tamamlanmasıyla...

A+A-

Bozüyük Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) değişim ve gelişim her geçen gün bütün hızıyla sürüyor. Son olarak elektrik alt yapısının tamamlanmasıyla her yeri ışıl ışıl olan OSB’nin aydınlatmaları adeta göz kamaştırıyor.

Son yapılan çalışmalarla Bozüyük Organize Sanayi Bölgesinin elektrik alt yapısının tamamlandığı ve cadde ve sokak aydınlatmalarının da faal hale geçirilmesiyle elektrik ile ilgili bir sorunun kalmadığı belirtildi. Özellikle akşamları Bozüyük-Eskişehir D 200 karayolunu kullanan herkesin dikkatini çeken OSB aydınlatmaları, sürücüleri mest ediyor. Işıldayan ve parlayan görüntüsüyle modern bir kent görünümü ortaya koyan ve bakışları üzerinde toplayan OSB, bu haliyle bilmeyenlerin meraklı gözlerle bakıp hayran kaldığı bir yer konumunu aldı.

OSB’de faaliyet gösteren firma yetkilileri, nakliyeciler ve fabrika çalışanları elektrik alt yapısının tamamlanmasını memnuniyetle karşılarken bu çalışmada emeği geçen OSB yetkililerine teşekkür ettiler.

22835412_566571967008073_1786336638_n.jpg

Bu haber toplam 2144 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.