BOZÜYÜK SINAV LİSESİ DERSE BAŞLADI!

BOZÜYÜK SINAV LİSESİ DERSE BAŞLADI!

Bozüyük Sınav Lisesi 2018-2019 Öğretim Yılı açılış töreni düzenledi. 10 Eylül Pazartesi günü Metristepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören saygı...

A+A-

Bozüyük Sınav Lisesi 2018-2019 Öğretim Yılı açılış töreni düzenledi. 10 Eylül Pazartesi günü Metristepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. 
Ardından okulda görev yapan öğretmenler tek tek sahneye davet edilerek tanıtıldı.

sinav-(1).jpg

Bozüyük Sınav Lisesi Kurucu Müdürü Ömer Boğaz programda yaptığı konuşmada Sınav Eğitim Kurumlarında olmanın bir ayrıcalık olduğunu ifade ederek şunları dile getirdi: 'Bizim eğitimde temel ilkemiz var. Milli Eğitim temel kanunumuzda yazan şekliyle. Bu ülke için doğru düşünen, bu ülkeyi canından kanından çok seven, bu ülkenin değerlerini her şeyden çok benimseyen, bu ülkede herkesi severek kucaklayan nesiller yetiştirin, bilgiyle donatın, ayakları üzerinde sağlam basan nesiller yetiştirin diye milli eğitim temel kanunumuzda bir ışık gösteriliyor. Bu temel ilkeler doğrultusunda işimizi bugüne kadar yaptık. Başımız hiç ağrımadı. Yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin içerisinden bir tane bile bu millete ihanet etmiş insan çıkmadı. Buna karşılık bugün TBMM'de, ülkemizin değişik yerlerinde görev yapan, belediye başkanı olarak görev yapan, il genel meclisi, siyasi parti başkanları olarak ya da ticaretin en üst zirvesinde kendisini geliştirmiş örnekler var. Bugün yine karşınızdayız. Siz sevgili öğrencilerimiz. Sizlerde bu ülkeyi gelecekte yöneten kişiler olacaksınız. Belki içinizden başkanlar çıkacak, milletvekillieri çıkacak, ticaretin en üst zirvesinde yer alan erbablar çıkacak. Bugüne kadar çıktı önümüzde örnekleri var. Sizlerde bunlardan bir tanesi olacaksınız.

5-004.jpg

Bugün Bozüyük Sınav Lisesi'nde de sizlerin gelişmesine katkı sağlıyoruz. Bizim temel amacımız budur.
Sınav Eğitim Kurumlarında olmak bir ayrıcalıktır. Çünkü eğitim ilkesi olarak bu devletin benimsediği ilkelerden hareket ederek 40 yılı aşkın süredir Sınav Eğitim Kurumları Türkiye'de eğitime hizmet vermektedir. Maziyi değerlendirecek olursak eğitimde kimlerin nerelere insanları yanlış olarak yönlendirdiklerini gördük. Ama bu çalkantılı dönemlerde Sınav Eğitim Kurumları ilkeleriyle dimdik ayaktaydı. Devletin temel ilkelerinin yanındaydı. Eğitimdeki sapmaların merkezinde durarak bunlara engel olmaya çalıştı. Türkiye genelinde 300'e yakın eğitim kurumuyla hizmet vermektedir.' dedi.
Sınav Lisesi Kurucu Müdürü Ömer Boğaz'ın ardından öğrenciler adına 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının okul birincisi Şeyda Dilsiz konuştu. Ardından 'Bozüyük Sınav'da veli olmak ve değerler' konusunda Eğitimci-Yazar Muzaffer Tekelioğlu bir konuşma gerçekleştirdi. Eğitim Uzmanı Nagihan Avcı'nın konuşmasının ardından program kokteyl ile sona erdi. 

sinav-(11).jpg

Bu haber toplam 3689 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.