BOZÜYÜK SÜRÜCÜ KURSU MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

BOZÜYÜK SÜRÜCÜ KURSU MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı yeni iş yerlerine taşınan Bozüyük Sürücü Kursu ile Bozüyük SRC Psikoteknik Eğitim Merkezi’ne ‘hayırlı...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı yeni iş yerlerine taşınan Bozüyük Sürücü Kursu ile Bozüyük SRC Psikoteknik Eğitim Merkezi’ne ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
İsmet İnönü Caddesi üzerindeki PTT binası bünyesindeki yeni iş yerlerine taşınan Bozüyük Sürücü Kursu ve Bozüyük SRC Psikoteknik Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Bozüyük Sürücü Kursu sahibi Selim Gün, Bozüyük SRC Psikoteknik Eğitim Merkezi’nin sahibi Erdinç Gesge ve çalışanları ile görüştü.

bsk--surucu-kursu-src-belgesi-ziyaret--6-(1).jpg

Kahvaltı ile birlikte sıcak ve samimi bir ortamda yapılan görüşmede çeşitli konularda sohbet edildi. Bozüyük Sürücü Kursu sahibi Selim Gün, Başkan Bakıcı’ya kursun motor, ilk yardım sınıfları ile diğer bölümlerini gezdirerek bilgi verdi.  Yeni iş yerlerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Başkan Bakıcı her iki kuruma da ziyaretinin anısına duvar saati hediye etti. Ziyaretin ardından “Bugün esnaf kahvaltımızda Bozüyük Sürücü Kursu İşyeri Sahibi Selim Bey ve Bozüyük Src İşyeri Sahibi Erdinç Bey’in gönül sofrasına misafir olduk” diyen Başkan Bakıcı “Yeni binalarında güler yüzlü hizmetin sahibi iki kurumumuza da hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum.” dedi.
bsk--surucu-kursu-src-belgesi-ziyaret--11-(1).jpg

Bu haber toplam 4870 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.