BOZÜYÜK TSO EĞİTİM PROGRAMINA KATILDI

BOZÜYÜK TSO EĞİTİM PROGRAMINA KATILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ekonomi Bakanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen Ekonomi Bakanlığı İletişim Noktaları Eğitim Programı tamamlandı....

A+A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ekonomi Bakanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen Ekonomi Bakanlığı İletişim Noktaları Eğitim Programı tamamlandı. Eğitim programına TSO’yu temsilen Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk ve oda muamelat memuru Süleyman Kocaağa katıldı.

Ekonomi Bakanlığı konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim programı sırasında bizzat Ekonomi Bakanlığı ilgili Daire Başkanlıkları tarafından yapılan sunumlarda Ekonomi Bakanlığı vizyonu başta olmak üzere ana başlıklar halinde verilen firmalara kullandırılan devlet destekleri hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı.

Ekonomi Bakanlığı vizyonu, mal ve hizmet ihracatına sağlanan destekler, yatırım teşvikleri, serbest bölgelerde sağlanan avantajlar, dahilde ve hariçte işleme rejimleri, vergi resim ve harç istisnası uygulamaları, ithalat politikaları ve ürün güvenliği ile ilgili uygulamalar Ekonomi Bakanlığı üst düzey yöneticileri tarafından aktarıldı.

Eğitim programı sonrasında TSO’ya kayıtlı mevcut yatırımı olan, yatırımını genişletmek isteyen ve veya sıfırdan yeni yatırım yapacak olan firmalar ile yine yurt dışı pazarlara açılmak isteyen, ürünlerini satmak isteyen, pazarını çeşitlendirmek ve genişletmek isteyen, ihraç ürünlerinden çeşitli destekler almak isteyen ihracatçı firmalarımıza da uygulanabilecek geniş kapsamlı türlü devlet destekleri konusunda detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı İbrahim Şenel eğitim programı sonrasında tüm katılımcılara tek tek Ekonomi Bakanlığı tarafından hazırlanan sertifikalarını takdim etti.

ekonomi-bakanligi-egitimi--_tob0244.jpg

Bu haber toplam 1868 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.