BOZÜYÜK TSO TOBB 74. GENEL KURULUNA KATILDI

BOZÜYÜK TSO TOBB 74. GENEL KURULUNA KATILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri Ankara’da düzenlenen 74. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulu’na katıldı.TOBB Ekonomi ve Teknoloji...

A+A-

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri Ankara’da düzenlenen 74. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulu’na katıldı.
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Genel Kurula Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, TOBB Genel Kurul Delegesi Murat Şeker ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk katıldı.
15 Mayıs Salı günü gerçekleşen TOBB 74. Genel Kurulu’nda konuşan TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, iş dünyası olarak kendilerine güvendiklerini belirterek, “Hedeflerimiz büyük Türkiye sadece bölgesinin değil, dünyanın ekonomik devi olacak” dedi.

tobb-genel-kurul-1.jpg
Başarıya ulaştıracak esas gücün birlik ve beraberlikten geçtiğini bildiren TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Bu süreçte 4 ana meseleye odaklandık. İlk olarak Oda ve Borsalarımızın gücünü ve kapasitesini artırdık. Odaklandığımız ikinci konu, özel sektörümüzün yurtdışındaki lobisiydi. Eskiden kapısından dahi giremediğimiz küresel iş örgütlerinin tamamında artık söz sahibi olduk. Özel sektörümüzün çıkarlarını tüm dünyada savunan bir camia haline geldik. Üçüncü önceliğimiz, ülke meselelerinde inisiyatif almak oldu. Dördüncü olarak, Türkiye’nin zenginleşmesi için fikir ürettik, proje ürettik” dedi.
Yapılan seçimler sonucunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanlığına yeniden M. Rifat Hisarcıklıoğlu seçildi. Hisarcıklıoğlu, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ndeki 74. Genel Kurul'da yapılan seçimde, geçerli oyların tamamını alarak 4 yıl süreyle TOBB Başkanı oldu.

 


Bu haber toplam 2726 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.