BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ CUMHURİYET BAŞSAVCISI BIÇAKCI’YI ZİYARET ETTİ

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ CUMHURİYET BAŞSAVCISI BIÇAKCI’YI ZİYARET ETTİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri Bozüyük’e yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı’yı ziyaret ettiler. Cumhuriyet Başsavcılığı...

A+A-

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri Bozüyük’e yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı’yı ziyaret ettiler. 

Cumhuriyet Başsavcılığı makamında gerçekleşen ziyarette, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve beraberindeki heyeti ağırlarken duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başsavcı Bıçakcı, Bozüyük’ün genel durumu hakkında oda yöneticilerine bilgiler aktardı. İş bulma problemi olmayan yerlerde suç ve suça karışma olaylarının az olduğunu bu konuda Bozüyük’ün şanslı olduğunu belirtti.
Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ise Bozüyük’ün ekonomisi hakkında genel olarak bilgiler verdi. İş bulma sorunundan çok firmaların kalifiye eleman bulma konusunda sıkıntı çektiklerini, bu sorununda giderilmesi için çalışmalarının Mesleki Yeterlilik Kursları ve benzeri uygulamalar ile devam ettiğini belirtti. Karşılıklı sohbetin ardından ziyarete son verildi.

bassavcilik2.jpeg


Bu haber toplam 3052 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.