BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNDEN MİLLETVEKİLLERİMİZE  ZİYARET

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİNDEN MİLLETVEKİLLERİMİZE ZİYARET

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu ve meclis üyeleri TBMM’de ilimizi temsil eden milletvekillerimizi makamlarında ziyaret ettilerZiyarete, Bozüyük...

A+A-

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu ve meclis üyeleri TBMM’de ilimizi temsil eden milletvekillerimizi makamlarında ziyaret ettiler

Ziyarete, Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, yönetim kurulu üyeleri, Mete Ayaz, Ali Osman Türk, Meclis Başkan Yardımcısı Garip Öge, Meclis Üyeleri Osman Tekeli, Osman Çetin, A.Murat Köftecioğlu, Mehmet Karaçalı, Hüseyin Elmas, Mustafa Öztürk Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk ve Oda Muamelat Memuru Murat Gürkan katıldı. Ziyarette Milletvekilleri Halil Eldemir, ve TBMM Başkan Vekili Sayın Yaşar Tüzün’ü makamlarında ziyaret ederek hem bölgemiz hakkında görüşmeler yaptı. Hem de Yaşar Tüzün’e TBMM Başkanvekilliği görevinde başarılar diledi.

Yapılan görüşmeler sırasında TBMM Başkan vekili Yaşar Tüzün ziyaret sebebi ile duyulan memnuniyetini belirterek göreve gelme sürecini oda yöneticileri ile paylaştı.

tbmm2.jpg

Bölgemiz sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Lojistik Köy ve Gümrük Müdürlüğü’nün takibini yaptığını belirten Tüzün, Gümrük Bakanıyla da ara ara görüştüğünde konuyu dile getirdiğini belirtti.

Milletvekili Halil Eldemir, oda yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent,  Milli istihdam seferberliğine Bilecik olarak 1.1 oranında bir katkı sağladıklarını ve bu katkıdaki en büyük payında Bozüyük sanayicisine ait olduğunu ifade etti. Lojistik Köy projesiyle ilgili olarak önümüzdeki günlerde Bozüyük sanayicisinin bilgilendirilmesi amacıyla bir toplantı yapılacağını belirtti.

Bu anlamda yakın zamanda valimiz ve milletvekillerimiz ile birlikte bölgemiz ekonomisi ve sanayisi ile genel sorunların birlikte görüşülebileceği bir ortak toplantı organize etmek istediklerini dile getirdi.

Milletvekili Eldemir, yapılacak olan toplantı ve organizasyonlara katılım sağlamak istediğini Bilecik ve Bozüyük için daha fazla ne yapabiliriz konusunda gerçekleşecek olan toplantılarda çalışmalar yapmanın kendilerinin görevi olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 2411 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.