BOZÜYÜK TSO’DAN EĞİTİME DESTEK

BOZÜYÜK TSO’DAN EĞİTİME DESTEK

Bozüyük’te Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından ilçe genelinde eğitim gören ihtiyaç sahibi 984 öğrenciye kışlık bot yardımı yapıldı.Bozüyük...

A+A-

Bozüyük’te Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından ilçe genelinde eğitim gören ihtiyaç sahibi 984 öğrenciye kışlık bot yardımı yapıldı.
Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik’in ev sahipliğinde Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Üyeleri Mete Ayaz, Ali Osman Türk, Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk katıldı.
Teslim töreni sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent bu tip sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. İhtiyaç sahibi öğrencilere yardımların ulaştırılması konusunda büyük titizlik ile çalışan başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik olmak üzere tüm okul müdürleri ve oda yöneticilerine teşekkür etti. Ardından Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, yaptığı konuşmada “Bu çalışmalarımız sırasında iş dünyasından sonuna kadar destek aldık. Bu anlamda iş dünyasının temsilcisi konumundaki Bozüyük TSO’nun da böyle bir yardım kampanyası ile İlçemizde eğitim gören 984 öğrencimize kışlık bot verilmesi bizleri son derece memnun etti. Bu bağlamda Oda Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent’e ayrıca yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından kışlık botlar öğrencilere dağıtılmak üzere okul müdürlerine teslim edildi.

img_9040-(1).jpg


Bu haber toplam 2357 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.