BOZÜYÜK TSO'DAN MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET

BOZÜYÜK TSO'DAN MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET

Bozüyük TSO meclis ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerine devam ediyor.Ziyaretler kapsamında CHP Milletvekili Yaşar Tüzün’ü makamında ziyaret eden Bozüyük...

A+A-

Bozüyük TSO meclis ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerine devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında CHP Milletvekili Yaşar Tüzün’ü makamında ziyaret eden Bozüyük TSO yöneticileri burada Tüzün ile bir süre sohbet etti. Milletvekili Tüzün ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi. 

Daha sonra Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir'i ziyaret eden Bozüyük TSO yöneticileri burada Eldemir ile bir süre görüştü. Görüşmeler kapsamında Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent’in uzun zamandır yakından takip ettiği Lojistik Köy hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. Ülke ve bölge ihracatı ile sanayi hakkında karşılıklı değerlendirmelerin ardından ziyaret son buldu.

tbmm2.jpeg

Ziyarete Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hakan Bakıcı, Veli Çelik, Sayman Üye Kamil Poyraz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Murat Köftecioğlu ,Fahri Bülbül, Kısmet Turan, TOBB Genel Kurul Delegesi Murat Şeker, Meclis Başkan Yardımcısı Fatih Koç, Meclis Üyeleri Osman Tekeli, Fikret Karaçalı, İbrahim Ergin, Teoman Bozkurt,Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk ve Oda Muamelat Memuru Murat Gürkan katıldı.

Bu haber toplam 3280 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.