BOZÜYÜK TSO'NUN FAALİYETLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

BOZÜYÜK TSO'NUN FAALİYETLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Ekim ayı olağan meclis toplantısı Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman'ın katılımları ile gerçekleştirildi.TSO Meclis...

A+A-

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Ekim ayı olağan meclis toplantısı Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman'ın katılımları ile gerçekleştirildi.
TSO Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç başkanlığında düzenlenen toplantıda Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının faaliyetleri değerlendirildi. Toplantıda konuşan Oda Başkanı Buğra Levent, ülke genelinde başlatılan enflasyonla topyekün mücadeleye destek veren Bozüyük esnaf ve sanayicilerine teşekkür etti. Toplantıya katılan protokol üyelerine ve oda üyelerine oda faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren Levent, toplantıya katılım gösteren herkese teşekkür ederek Bozüyük ekonomisinin büyümesi ve gelişmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ve ilçeye olan yatırımların arttırılması için çalıştıklarını belirtti. 
Toplantı sonunda oda başkanı ve üyelerine teşekkür eden Kaymakam Hasan Yaman, TSO Başkanı Buğra Levent ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
Düzenlenen toplantıyı değerlendiren Belediye Başkanı yardımcısı Ali Avcıoğlu; "Bozüyük'ün büyümesi ve gelişmesi için yapılan yatırımlar ve ilçeye kazandırılanlar ortadadır. Bozüyük Belediyesi olarak ilçeye yapılacak her türlü yatırımda girişimciler ile irtibat halindeyiz" dedi.
Toplantıya Kaymakam Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkan yardımcısı Ali Avcıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Aktay, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, TSO Başkanı Buğra Levent, Meclis Başkanı M. Doğan Tunç ve oda üyeleri katıldı.

bsk-yrd-avcioglu-tso-ekim-meclis-toplantisi--6.jpg


Bu haber toplam 3129 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.