BOZÜYÜK ÜLKÜ OCAKLARI BAYRAK DAĞITTI

BOZÜYÜK ÜLKÜ OCAKLARI BAYRAK DAĞITTI

Bozüyük Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla Bozüyük...

A+A-

Bozüyük Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla Bozüyük esnafı ve vatandaşlara bayrak dağıttı. 
Etkinlikle ilgili olarak Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Pehlivan yaptığı açıklamada; “Şanlı Türk Ordumuz, Afrin’de namusumuz olan sınırlarımızı korumak için PKK, PYD ve DAEŞ ile mücadele etmektedir.

dsc_0504-(1).jpg

Öncelikle şehadet şerbeti içen tüm vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet, tüm Türkiye’ye baş sağlığı diliyoruz. Bu kutlu mücadeleye destek olmak için bizlerde Bozüyük Ülkü Ocakları olarak Mehmetçiğimize destek olabilmek için 1000 bayrak projesi başlattık. Bayrağımızın bugün önemi daha da fazla, bizlere görev düştüğü takdirde Ülkü Ocakları olarak her zaman bu şanlı göreve hazırız. Ziya Gökalp’in de dediği gibi ; “Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Turan” dedi. 
Açıklamanın ardından Bozüyük Ülkü Ocakları; Bozüyük İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan işyerlerine ve vatandaşlara bin adet Türk Bayrağı hediye etti. 

dsc_0526-(2).jpg

Bu haber toplam 2596 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.