BOZÜYÜK'E RENK KATTILAR

BOZÜYÜK'E RENK KATTILAR

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan projelerin duvarlarına sokak sanatçıları tarafından çizilen figürler vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Bozüyük...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan projelerin duvarlarına sokak sanatçıları tarafından çizilen figürler vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 
Bozüyük Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Osmangazi Parkı, Metristepe Kültür Merkezi ve Nikah salonu gibi vatandaşlar tarafından yoğun olarak ziyaret edilen yerlerde yapılan sanat çalışmaları yoğun ilgi gördü. Öte yandan önümüzdeki günlerde Yeşilkent Amfi Tiyatro basamaklarının da komple 'Yeşilçam' oyuncularının figürleriyle boyanacağı kaydedildi. Yine kulislere de tiyatronun değişik yüzlerinin çizileceğini ifade edildi. 
Yıllardır sokaklarda resim sanatının çeşitli örneklerini sergileyen usta eller tarafından yapılan figürler özellikle sosyal medyada ses getirirken, çalışmaları gerçekleştiren ressamlar Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya ilçede sanata verdiği değer ve destekler için teşekkür etti. 

aw466521_01.jpg


Bu haber toplam 2027 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.