BOZÜYÜKLÜ MUHTARLARDAN ANKARA ÇIKARMASI

BOZÜYÜKLÜ MUHTARLARDAN ANKARA ÇIKARMASI

Bozüyük’te görev yapan mahalle ve köy muhtarları Bozüyük Belediye Başkan yardımcısı Rasim Keskin ile birlikte Ankara’ya giderek Türkiye Büyük Millet...

A+A-

Bozüyük’te görev yapan mahalle ve köy muhtarları Bozüyük Belediye Başkan yardımcısı Rasim Keskin ile birlikte Ankara’ya giderek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret ettiler. Ziyarette Bilecik milletvekilleri ile görüşen muhtarlar milletvekillerine sorunlarını ve taleplerini ilettiler.
Bozüyüklü muhtarlar Belediye Başkan yardımcısı Rasim Keskin ile birlikte Meclis’te Bilecik AK Parti Milletvekili Selim Yağcı ve CHP Milletvekili Yaşar Tüzün’ü ziyaret etti. Meclis kabul salonunda muhtarları ağırlayan Milletvekilleri Yağcı ve Tüzün muhtarlarla bir süre görüşerek sohbet etti. Muhtarlardan Bozüyük’le ilgili sorunlarını, talep ve isteklerini dinleyen milletvekilleri sorunların çözümleri konusunda tespitlerde bulundu. Ziyaretin sonunda muhtarlar milletvekillerine kendilerine zaman ayırıp dinledikleri için teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar dilediler. Muhtarlar ayrıca ziyaretin anısına milletvekilleri ile birlikte Meclis binasının önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

muhtarlar-milletvekillerini-ziyaret-etti-1.jpg


Bu haber toplam 1796 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.