BOZÜYÜKLÜ SPORCU TOKYO'DA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

BOZÜYÜKLÜ SPORCU TOKYO'DA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Bozüyüklü teakwondo sporcusu Aybüke Levent, Dünya Üniversiteler Arası Karate Turnuvasında ülkemizi temsil edecek. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde...

A+A-

Bozüyüklü teakwondo sporcusu Aybüke Levent, Dünya Üniversiteler Arası Karate Turnuvasında ülkemizi temsil edecek. 
Elazığ Fırat Üniversitesi'nde düzenlenen Üniversiteler Arası Karate Şampiyonası'na katılan İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencisi Aybüke Levent, 68 kiloda altın madalya kazanarak, Dünya Üniversiteler Arası Karate Turnuvasına katılmaya hak kazandı. Aybüke Levent bu başarılı sonuçla 19-22 Temmuz tarihlerinde Japonya'nın Başkenti Tokyo'da düzenlenecek olan turnuvada Bozüyük'ü ve Türkiye'yi temsil edecek. 

bsk--aybuke-levent-odul-ziyaret-6.jpg
Tokyo yolculuğu öncesi kendisini ziyaret eden Aybüke Levent'i tebrik eden Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; "Bozüyük'te sporun ve sporcuların gelişmesi için yaptığımız çalışmalar devam etmektedir. Bizim için en büyük ödül ilçemizde yetişmiş bir sporcunun ileride Aybüke Levent kardeşimiz gibi iyi yerlere gelmesidir. Kendisine Temmuz ayındaki turnuvada başarılar diliyorum. Bize bu mutluluğu yaşattığı için kendisini tekrar kutluyor ve teşekkür ediyorum" dedi. 


Bu haber toplam 1929 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.