BOZÜYÜK'TE BİR İLK

BOZÜYÜK'TE BİR İLK

Bozüyük Necip Fazıl Kısakürek İlkokul öğrenci velileri bir ilke imza attı.Çocuklarına küçük yaştan itibaren kitap okuma alışkanlığını kazandırmak...

A+A-

Bozüyük Necip Fazıl Kısakürek İlkokul öğrenci velileri bir ilke imza attı.
Çocuklarına küçük yaştan itibaren kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu velileri öğretmenleriyle birlikte kitap okuma günü gerçekleştirdi.
Son yıllarda teknoloji bağımlılığının artmasıyla kitap okuma alışkanlığı bitti. Bu durumdan rahatsız olan öğretmen ve veliler teknolojiye dur dediler. Her hafta bir velinin evinde toplanarak çocuklarıyla birlikte kitap okuma etkinliği düzenlediler.
Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan veliler;  "Teknoloji artık hepimizin  evini esir aldı. Çocuklarımızı okuma alışkanlığı kazanmasından mahrum bırakan bir durum haline geldi. Bizde bu duruma son vermek amacıyla  kitap okuma günü düzenledik.  Öğretmenimizle yaptığımız toplantı sonrasında, velilerimiz çocuklarına örnek olmak için onlarla birlikte kitap okuyacak. Her ay en az bir kitap okuyup çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını kazandırmak istiyoruz. Bunun için her akşam evde kitap okuyacak bunun yanında kitap okuma günü yaparak bir velimizin evinde toplanıp çocuklarımızla birlikte kitap okuyacağız" dedi.

dsc_0013-003.jpg


Bu haber toplam 3988 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.