BOZÜYÜK’TE KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ ADIM ADIM İLERLİYOR

BOZÜYÜK’TE KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ ADIM ADIM İLERLİYOR

 Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın Çarşı Mahalle’nin yenilenmesi, gelişmesi ve modernleşmesi amacı ile uygulamaya koyduğu ve önem...

A+A-

 Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın Çarşı Mahalle’nin yenilenmesi, gelişmesi ve modernleşmesi amacı ile uygulamaya koyduğu ve önem verdiği projelerden birisi olan Çarşı Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Bozüyük Belediyesi Çarşı Mahalle Kentsel Dönüşüm alanında hak sahipliği tespiti, değerleme ve mevcut durum analizi çalışmaları tamamlanarak bu çalışmalar neticesinde taşınmaz sahipleri ile yapılan ön görüşmeler Metristepe Kültür Merkezi’nde başladı. Bozüyük Belediyesi koordinatörlüğünde ve vatandaşların haklarını korumak adına her aşamasında içinde bulunduğu adım adım yürütülen kentsel dönüşüm projesinde; söz konusu bölgede ikamet eden vatandaşlara ve ilçe genelinde yaşayan tüm vatandaşlara nitelikli konut alanları sunularak, yüksek yapı kalitesi, sosyal donatıları ile daha yaşanılabilir bir alan oluşturulması amaçlanıyor. Özellikle bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan proje ilçenin en eski mahallelerinden olan Çarşı Mahallede yeniden yapılaşmaya alan kazandırmak ve eski, kullanılmayan evlerin arazilerinin yeniden kullanıma açılmasını sağlayacak. Kentin batı yönünde bulunan mahalle kentsel dönüşüm sonucunda yepyeni bir görünüm kazanarak Bozüyük için oldukça büyük bir nüfusu da mevcut alanda barındıracak.

kentsel-donusum-bilgilendirme-masasi--1.jpg


Bu haber toplam 1961 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.