BOZÜYÜK’TE ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ ONURUNA İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ

BOZÜYÜK’TE ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ ONURUNA İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İlçe Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri için düzenlenen iftar yemeğine...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İlçe Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri için düzenlenen iftar yemeğine katıldı.
Grand Çalı Otel’de düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Hasan Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Aktay, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Müftü Mustafa Topal, şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri katıldı. Ezanın okunması ile dualar eşliğinde hep birlikte oruçlar açıldı. İftar yemeğinin ardından konuşan Kaymakam Hasan Yaman gelen tüm misafirlere katılımları nedeni ile teşekkür ederek herkesin Ramazan bayramını kutladı. Başkan Bakkalcıoğlu da programda emeği geçen herkese teşekkür ederek “Kaymakamlığımız tarafından düzenlenen iftar yemeğinde şehit ve gazi ailelerimiz ile bir araya geldik. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

bsk--sehit-ve-gazi-aileleri-iftari--8.jpg


Bu haber toplam 1835 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.