BOZÜYÜK'TEN BOYKOT ÇAĞRISINA TAM DESTEK

BOZÜYÜK'TEN BOYKOT ÇAĞRISINA TAM DESTEK

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, son günlerde ABD ile karşı karşıya olduğumuz ekonomik savaşla ilgili olarak Türkiye Cumhuriyetinin ilk Başkan'ı...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, son günlerde ABD ile karşı karşıya olduğumuz ekonomik savaşla ilgili olarak Türkiye Cumhuriyetinin ilk Başkan'ı Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerikan ürünlerine karşı yaptığı boykot çağrısına destek verdi.

İlçe genelinde faaliyet gösteren tüm belediye işletmelerinde Amerikan ürünlerinin satışına boykot uygulayan Başkan Bakıcı, belediye işletmelerinde yerli ürünlerin ve içeceklerin satılması yönünde talimat verdi.

bozuyukten-boykot-cagrisina-tam-destek2.jpg

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'nın yaptığı; "Onların iphone'u varsa öte tarafta samsung var. Kendi ülkemizde Vestel var. Biz ABD'nin elektronik ürünlerine kısıtlama getireceğiz. Onların ürettiklerinin daha iyisini biz yapıp onlara biz satacağız. Biz ABD'den insansız hava aracı istediğimiz zaman aldığımız cevap şuydu: Kongre izin vermiyor. Şimdi bunları biz üretiyor muyuz? Üretiyoruz. Sen Türksün, yoluna Türk Lirası ile devam edeceksin. Dışarıdan dövizle aldığımız her ürünün daha iyisini üretip dışarı satacağız. Amerika'nın elektronik ürünlerine biz boykot uygulayacağız." açıklamasına bu şekilde destek veren Belediye Başkanı Bakıcı'nın bu uygulaması, özellikle sosyal medya üzerinde vatandaşlar tarafından büyük takdir ile karşılandı. 

AK Parti'nin kuruluşunun 17. yıl dönümünde yayınladığı mesaj ile "Ekonomik savaşı Kaybetmeyeceğiz" diyen ve yerli ürünlerin kullanımına yönelmemiz gerektiğini belirten Bakıcı, yapmış olduğu bu uygulama ile bu konuda ne kadar kararlı olduğunu net bir şekilde göstermiş oldu.  

bozuyukten-boykot-cagrisina-tam-destek3.jpg 

Bu haber toplam 1814 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.