BOZÜYÜK’Ü KONUŞTULAR

BOZÜYÜK’Ü KONUŞTULAR

Bozüyük’te faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşları Kaymakamı Hasan Yaman ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın katılımıyla Kent...

A+A-

Bozüyük’te faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşları Kaymakamı Hasan Yaman ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın katılımıyla Kent Konseyi tarafından düzenlenen istişare toplantısında Bozüyük’ü ele aldılar.

bsk--kent-konseyi-toplant-massa-9.jpg

 Bozüyük Belediyesi Osmangazi Parkı Massa Kafe’de düzenlenen toplantıya Kaymakam Yaman ve Başkan Bakıcı’nın yanı sıra Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli geceye katılan herkese teşekkür ederek Bozüyük için çalıştıklarını belirtti. Kent Konseyi Başkanı Tekeli konuşmasının devamında Bozüyük’ün gelişmesi ve güzelleşmesi için hayata geçirdiği başarılı projeler ile 2017 yılında 3 ödüle layık görülen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya ve Kaymakam Hasan Yaman’a da günün anısına özel olarak hazırlanmış çini tabak hediye etti. Kent Konseyi Başkanı Tekeli’nin ardından konuşan Başkan Bakıcı Çarşı Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi, Kapalı Pazar, alt yapı, asfalt, tren yolu alt ve üst geçitleri gibi pek çok konuda açıklamalarda bulundu.

bsk--kent-konseyi-toplant-massa-8-(1).jpg

Kaymakam Yaman’da yatırımlardan söz ederek Bozüyük’ün ne kadar olumlu ve güzel bir şekilde büyüdüğünü belirtti. Daha sonra katılımcılar tarafından sorulan sorular yanıtlandı. Keyifli bir sohbet ortamında geçen toplantı daha sonra sona erdi.

Toplantının ardından bir değerlendirme yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “Kent Konseyi Başkanlığımızın Programladığı İlçemizin Tüm Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerinin katıldığı istişare toplantısında ilçemizin eksiklikleri ve gelişimi konusunda yazılı ve sözlü istişarelerde bulunduk. Bu güzel organizasyonu için Kent Konseyi Başkanımız Osman Tekeli’ye, katılımları için Kaymakamımız Hasan Yaman Bey’e, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve mahalle muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Güçlü Bozüyük İçin Hep Birlikte Çalışıyoruz” dedi. Özellikle kamuoyunda ve sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilere cevap verdi. TSO Başkanı Buğra Levent, Yardımsevenler Derneği Başkanı Nermin Nalbantoğlu, Engelliler Derneği Başkanı İsmail Çelik ve Osmanlı Mehter Derneği başkanı Ziyaeddin Ünal söz alarak Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya verdikleri katkılar için teşekkür ederek yaptıkları faaliyetlerden bahsederek görüşlerini belirttiler.

Toplantı toplu olarak yenilen yemeğin ardından STK temsilcilerinin sorularının Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından cevaplandırılmasıyla sona erdi.

bsk--kent-konseyi-toplant-massa-12-001.jpg

Bu haber toplam 2419 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.