"BU ÇOCUKLAR BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ"

"BU ÇOCUKLAR BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ"

BAŞKAN BAKICI İL ŞAMPİYONU İDMANYURDU SPOR U-14 TAKIMI İLE BİR ARAYA GELDİ

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı İl Şampiyonu olarak bölge gruplarına gitmeye hak kazanan Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor Kulübü U-14 futbol takımı ve aileleri ile bir araya geldi.
 Özel bir restaurantta gerçekleştirilen buluşmaya Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın yanı sıra Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Veli Çelik, sporcular, sporcu aileleri ve futbol eğitmenleri katıldı. Programda şampiyon takımı tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Başkan Bakıcı “İl Şampiyonu olarak bölge gruplarına katılmaya hak kazanan Bozüyük Belediye İ.Y. U-14 Sporcularımızla ve Aileleriyle gönül soframızda biraraya geldik. Çocuklarımız sporla büyüdükçe inşallah ülkemizi ulusal ve uluslararası düzeyde temsil edecek ve bizleri gururlandıracaklar” dedi. “Bu çocuklar bizim gözbebeğimiz” diyen Başkan Bakıcı “Bugün belki onlar için ileride güzel birer anı olacak. Belki de bu yavrularımız ileride profesyonel manada futbol oynayabilecek sporcularımız olacaklar.

bsk--u-14-sampiyon-takimi-ve-aileleri-7.jpg

Biz eğer ki çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırabiliyor isek, bir arkadaş ortamı ile birbirlerini sevmelerini sağlayabiliyorsak ve orada birlik ve beraberliği gösterebiliyorsak ne mutlu bizlere” dedi. Konuşmasında elde edilen başarıda hocaların emeğinin çok büyük olduğunu, spor yapmanın sadece belli saatlerde antrenman yapmaktan ibaret olmadığını, aynı zamanda kötü alışkanlıklardan uzak durmak, disiplin kazanmak, doğruluk, dürüstlük, birlik ve beraberlik, azim ve çalışkanlık gibi erdemler kazanmak olduğunu belirten Başkan Bakıcı ekip çalışmasının da önemine değindi.
baskan-bakici-il-sampiyonu-idmanyurdu-spor-u-14-takimi-ile-bir-araya-geldier1.jpg

Bu haber toplam 1927 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.