BU SİTEM KİME?

BU SİTEM KİME?

Bozüyük’te geçtiğimiz günlerde Erzurum ve Bayburtlular Derneği tarafından ilk kez düzenlenen ve 9 gün devam eden 1. Erzurum Bayburtlular Kültür ve Yaşatma...

A+A-

Bozüyük’te geçtiğimiz günlerde Erzurum ve Bayburtlular Derneği tarafından ilk kez düzenlenen ve 9 gün devam eden 1. Erzurum Bayburtlular Kültür ve Yaşatma Derneği Yöresel Lezzetler Festivali büyük ilgi görürken; festivalin kapanış programında dernek başkanı ve belediye meclis üyesi Veysel Kılıç’ın yaptığı konuşma ilçe gündemine damga vurdu.

Dernek başkanı ve Ak Parti Belediye meclis üyesi Veysel Kılıç’ın gerçekleştirdiği teşekkür konuşmasının sonunda “Ancak ihtiyaç olunan her gün ve her ortamda canımızla, malımızla ve her şeyimizle hep yanlarında olduğumuz 9 gün boyunca burada görmeyi arzu edip de göremediğimiz arkadaşlarımıza sesleniyorum. Vefa sadece İstanbul da bir semt adı değildir. Bizler sadece siyaset ve seçim zamanı hatırlanacak bir camia değiliz. Bizler dostlarımızı bu tip etkinliklerde yanımızda görmek arzusundayız. Çünkü dost umduğuna küser” ifadeleri üzerine dinleyiciler AK Parti Bozüyük Belediye Meclis Üyesi Veysel Kılıç’ın sitemi kime diye sordu. Kılıç’ın bu konuşması dernek üyeleri tarafından uzun süre alkışlandı.

Haberi baskıya yetiştirmek için program sonunu beklemeyen muhabirimizin alandan ayrılmasının ardından gerçekleşen konuşma halk arasında geniş yankı buldu. Yapılan araştırmaların ardından konuşmanın video kaydı bulundu. Kılıç konuşmasının bu bölümünde “Etkinlik boyunca bu meydanda bizlerle olan herkese ayrı ayrı teşekkür ettikten sonra özellikle hemen her akşam yanımızda gördüğümüz Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya, dernek yönetim kuruluna, maddi ve manevi destekte bulunan sponsor firmalara, Belediye Başkan yardımcısı arkadaşım Sayın Ali Avcıoğlu’na, Pazaryerililer Dernek Başkanı Ali Şahinoğlu’na, CHP İlçe Başkanı Sayın İhsan Esel ve yönetim kurulu üyelerine ve Bozüyük halkına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ancak ihtiyaç olunan her gün ve her ortamda canımızla, malımızla ve her şeyimizle hep yanlarında olduğumuz 9 gün boyunca burada görmeyi arzu edip de göremediğimiz arkadaşlarımıza sesleniyorum. Vefa sadece İstanbul da bir semt adı değildir. Bizler sadece siyaset ve seçim zamanı hatırlanacak bir camia değiliz. Bizler dostlarımızı bu tip etkinliklerde yanımızda görmek arzusundayız. Çünkü dost umduğuna küser” ifadelerine yer vermişti. Şimdi Dernek Başkanı ve AK Parti belediye meclis üyesi Veysel Kılıç’ın gerçekleştirdiği teşekkür konuşmasının sonunda arkadaşlarımız ve dostlarımız diye hitap ederek sitem ettiği kişilerin kim olduğu merak konusu oldu.

Bu haber toplam 4895 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
65 Yorum