BULVAR CAFE VE PASTANE HİZMETE GİRDİ

BULVAR CAFE VE PASTANE HİZMETE GİRDİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 4 Eylül Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi üzerinde hizmete giren Bulvar Cafe ve Pastane açılışına katıldı.Gerçekleştirilen...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 4 Eylül Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi üzerinde hizmete giren Bulvar Cafe ve Pastane açılışına katıldı.
Gerçekleştirilen açılışa Başkan Bakıcı’nın yanı sıra, Eski Bakan Bahattin Şeker, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, İlçe Müftüsü Selami Bağcı, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Müftüsü Selami Bağcı tarafından yapılan duanın ardından iş yerinin hayırlı ve uğurlu olması temennileri ile açılış kurdelesi kesildi.

bsk--bulvar-kafe-acilis-3.jpg

Açılışa katılan Başkan Bakıcı ; “Geçtiğimiz yıl tamamen yenilediğimiz Yaşar Doğu Caddemiz üzerinde bu derece yoğun bir şekilde teşebbüslerin olması ve ilçemize yeni mekanların kazandırılması sosyal hayat için son derece güzel bir gelişmedir. İşletme sahibimiz Erhan Terle’ye ticaret hayatında başarılar diliyorum” dedi. Açılışın ardından işletme sahibine bir duvar saati hediye eden Başkan BakıcıI vatandaşlar ile sohbet etti.
bsk--bulvar-kafe-acilis-11.jpg

Bu haber toplam 5927 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.