BÜYÜKAKIN'A COŞKULU KARŞILAMA

BÜYÜKAKIN'A COŞKULU KARŞILAMA

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan eski Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Kocaeli'de vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

A+A-

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret etti. Kendisini meşalelerle karşılayan vatandaşlara seslenen Büyükakın, “Gönül belediyeciliği yapmak için yola çıkıyoruz” dedi. 

buyukakina-coskulu-karsilama2.jpg

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde 40 ilin 2019 yılı yerel seçimlerindeki belediye başkan adaylarını açıkladı. Toplantıda AK Parti’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayının Tahir Büyükakın olduğu açıklandı. Daha önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde 2005-2007 yılları arasında danışmanlık yapan, 2017 yılına kadar genel sekreter yardımcılığı ve genel sekreter olarak görev yapan ve daha sonra Bilecik Valilisi olarak atanan Büyükakın, aday tanıtım toplantısının ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret etti. 

VATANDAŞLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Büyükakın’ın İl Başkanlığına geleceği haberini alana vatandaşlar, teşkilat önünde toplandı. Davul, zurna ile Roman havası çalan vatandaşlar, Büyükakın’ı ziyareti öncesinde meşalelerle karşıladı. AK Parti Kocaeli İl Temsilciliğinde gerçekleşen ziyarette Büyükakın’ın yanısıra, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli milletvekilleri, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve ilçe belediye başkanları ile parti yönetimi yer aldı. 

buyukakina-coskulu-karsilama3.jpg

'ŞEHRİN EMANETİNİ HAKKIYLA TESLİM EDECEĞİZ'

Vatandaşlara seslenen Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı adayı Tahir Büyükakın, “Yükümüz gerçekten ağır. Sayın Cumhurbaşkanımız bu görevle sırtımıza ateşten bir gömlek giydirdiler. Bütün bir şehrin sorumluluğu üzerimize bindi. Sayın Belediye Başkanımız gibi bu işin duayeninden sonra, çıta bu kadar yükseldikten sonra çıtayı biraz daha yükseltmek zor oldu. Sayın vekillerimiz, teşkilatlarımız bizim arkamızda. Sizler bizim arkamızda oldukça çalışma açısından hiçbir problem yaşamayacağız. Sonuna kadar, 7 gün 24 saat gücümüz yettiği ölçüde çalışacağız. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın bize verdiği bu şehrin emanetini hakkıyla teslim edeceğiz” şeklinde konuştu. 

buyukakina-coskulu-karsilama4.jpg

'GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPMAK İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ'

“Bu görevler koltuğa oturulduğu gün önem arz eden görevler” diyen Büyükakın, “Sayın Belediye Başkanımız gibi görev bittiği zaman insanları karşısına çıkıldığı zaman huzurla gurur içinde bırakılan görevlerdir bunlar. Onun için ben başlayacağım günü değil, o koltuktan kalkacağım ve Allah’a hesap vereceğim gün için çalışacağım. Önümüzdeki süreçte iş birliği içerisinde, güçlü bir şekilde seçimlere gireceğiz. Bu seçimlerde de Sayın Cumhurbaşkanımızın bize söylediği gibi 13-0 galip çıkarak neticelendireceğiz. En büyük kuvvetimiz bu saatte bizi burada yalnız bırakmayan, gözlerindeki ışıkla gönüllerimizi ısıtan sizlersiniz. Bir kez daha buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Allah yüzümüzü kara etmesin, ak etsin. Sayın Cumhurbaşkanımız bize, ‘Gönül belediyeciliği yapacağız’ dedi. Biz de gönül belediyeciliği yapmak için yola çıkıyoruz” ifadesini kullandı. 

buyukakina-coskulu-karsilama5.jpg

Bu haber toplam 1600 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.