ÇALIŞMALAR İNCELENDİ

ÇALIŞMALAR İNCELENDİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 4 Eylül Mahallesi ve Yenidoğan Mahallesi’nde devam eden yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını yerinde...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 4 Eylül Mahallesi ve Yenidoğan Mahallesi’nde devam eden yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.
Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Rasim Keskin ile birlikte ilk olarak Yaşar Doğu Caddesi’nde devam eden revize çalışmalarına gelen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, çalışma alanında incelemelerde bulundu. Burada yetkililerden bilgi alan Başkan Bakıcı tespit ettiği eksiklerin bir an önce giderilmesi talimatını verdi. Ardından Yenidoğan Mahallesi Mal Hatun Caddesi ve ara sokaklardaki revize çalışmalarını gezen Başkan Bakıcı buradaki çalışma alanlarında da incelemelerde bulundu. Çalışma alanlarındaki mahalle sakinleri ile de sohbet eden Başkan Bakıcı vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar yapılan yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları için duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Bakıcı’ya teşekkür ettiler. Çalışmaları yakından takip eden ve çalışma alanlarını periyodik aralıklarla ziyaret eden Başkan Bakıcı “ilçemizin farklı noktalarında gerek alt yapı, gerek yeşil alan ve gerekse yol ve kaldırım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlçemizin daha modern bir görünüme kavuşması için elimizden gayreti gösteriyoruz. Güçlü Bozüyük İçin Çalışıyoruz” dedi.

30643.jpg


Bu haber toplam 1796 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.