CAMİ BAHÇELERİ ÇİÇEK AÇTI

CAMİ BAHÇELERİ ÇİÇEK AÇTI

Bozüyük Belediyesi tarafından Ramazan ayında ilçe genelindeki camilerde çiçeklendirme çalışmaları yapıldı.Başlatılan çalışmalar kapsamında cami...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından Ramazan ayında ilçe genelindeki camilerde çiçeklendirme çalışmaları yapıldı.
Başlatılan çalışmalar kapsamında cami avlularına 10 bin adet çiçek dikimi gerçekleştirilirken Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. Camilerde devam eden çalışmalar ile ilgili cami cemaati ve din görevlileriyle görüşen Avcıoğlu; " Bozüyük Belediyesi olarak ilçe genelinde başlattığımız çiçeklendirme çalışmalarını camilerimiz ile taçlandıracağız.

cicek-dikimi-cami-bahceleri--5-(1).jpg

Bunun yanı sıra camilerimizde temizlik ve bakım çalışmaları rutin olarak devam etmektedir" dedi. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, çalışmaları incelerken vatandaşlardan gelen talepleri de dinleyerek, ilgili birim müdürlerine talimat verdi.
Renkli begonya, mini kadife çiçeği ve renk renk petunya çiçeklerinin dikiminin ardından cami bahçeleri rengarenk bir görünüme kavuştu. Mübarek Ramazan ayında camilerin güzelliğini taçlandırmak amacıyla yapılan çiçek dikimleri Bozüyüklü vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor.

cicek-dikimi-cami-bahceleri--11-(1).jpg

Bu haber toplam 2094 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.