ÇAMURDAN KURTULDULAR

ÇAMURDAN KURTULDULAR

Bozüyük’te geçtiğimiz hafta 112 acil sağlık istasyonuyla ilgili olarak ‘Hayat Kurtarıcılar Çamurla Cebelleşiyor’ başlığıyla duyurduğumuz haberimizin...

A+A-

Bozüyük’te geçtiğimiz hafta 112 acil sağlık istasyonuyla ilgili olarak ‘Hayat Kurtarıcılar Çamurla Cebelleşiyor’ başlığıyla duyurduğumuz haberimizin ardından Bozüyük Belediyesi Fen İşleri ekipleri sorunu kısa sürede çözdü. Belediyenin sorumluluk alanı olmadığı halde sağlık hizmetlerinin daha sağlıklı verilebilmesi amacıyla belediye ekiplerince yapılan bu çalışma kamuoyunun takdirini kazandı.
Haberimizin ardından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın talimatıyla harekete geçen belediye fen işleri ekipleri 112 acil sağlık istasyonunun bahçesinde gerekli düzenlemeyi yaptı. İstasyonun önü ve bahçenin bir bölümünde parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirilerek istasyon görevlileri çamurdan kurtarıldı. Belediyenin sorumluluk alanı olmadığı halde sağlık hizmetlerinin aksaksız ve düzenli bir şekilde yerine getirilmesi için istasyon personelinin çalışma koşullarının iyileştirilmesi amacıyla yapılan çalışma kamuoyunun takdirini kazandı. Vatandaşlar, "Yaptığınız haber sayesinde bu konu gündeme geldi. Acil sağlık istasyonunun içler acısı hali bizleri çok üzüyordu. Çok şükür ki yağışlar başlamadan sorun çözüldü. Belediyenin sorumluluk alanı olmadığı halde belediye ekipleri Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın talimatıyla kısa sürede müdahale ederek güzel bir çalışma gerçekleştirdiler. Sağlık hizmeti her bireye her an lazım olabilecek bir hizmet. Bu hizmeti gerçekleştiren personelin de iyi hizmet üretmesi için iyi koşullarda çalışması gerekiyordu. Bu bağlamda belediye ekipleri Sağlık Müdürlüğünden önce davranarak gereğini yaptılar. Çok kısa sürede acil istasyonu çevresine kilit parke taşlarını döşediler. Yağışlar başlamadan gerekli çevre düzenlenmesinin yapıldığını görmek bizlere rahat bir nefes aldırdı. Haberinizin bu kadar çabuk etkisini göstereceğini düşünmemiştik. Bu konuyu gündeme getirdiğiniz için gazetenize ve bu konu ile ilgili kamuoyunun tepkilerine duyarsız kalmayan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya çok teşekkür ediyoruz.”dediler. Ayrıca istasyon görevlileri de kendilerini çamurdan kurtaran Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve duyarlılığından dolayı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya çok teşekkür ettiler.

25395187_10212863382874212_785822360_n-(1).jpg


Bu haber toplam 1790 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.