ÇEYREK FİNALLER BAŞLIYOR

ÇEYREK FİNALLER BAŞLIYOR

Bozüyük Belediyesi Kurumlar arası Voleybol Turnuvasında gurup müsabakaları sona erdi. Turnuvada A, B, C ve D gurubu birincileri ve ikincileri çeyrek finale...

A+A-

Bozüyük Belediyesi Kurumlar arası Voleybol Turnuvasında gurup müsabakaları sona erdi. Turnuvada A, B, C ve D gurubu birincileri ve ikincileri çeyrek finale yükseldi.

Bozüyük Belediyesi tarafından ilki geçtiğimiz yıl yapılan ve yoğun ilgi gören Kurumlar arası Voleybol Turnuvasına bu yıl da ilgi yoğun oldu. Kapalı Spor Salonu’nda oynanan turnuvanın son gurup maçlarında karşı karşıya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,  45. Mühimmat Bölük Komutanlığını 3-0, ardından Parkcam Cihangazi Derneği’ni 3-0 mağlup etmeyi başardı. 2 Haftalık zorlu bir mücadelenin ardından elde edilen sonuçlara göre 28 Mart 2017 Salı günü başlayacak çeyrek finallerde saat 18:30’da Artema ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, saat 20:00’de Bozüyük Belediyesi ile Dodurga Belediyesi, Bugün saat 18:30’da Pazaryerliler Derneği ile Parkcam, saat 20:00’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eti Gıda karşı karşıya gelecek. Çeyrek finallerin ardından yarı final maçları 31 Mart 2017 Cuma günü oynanacak.

unnamed-(5)-008.jpg

Bu haber toplam 2088 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.