CHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

CHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi, 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde halk buluşmasını gerçekleştirdi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi, 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde halk buluşmasını gerçekleştirdi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte bir çok kişi programı ayakta takip etti. Katılımın yüksek olmasından dolayı bir çok kişi 'CHP gövde gösterisinde' bulundu yorumlarını yaptı.

Belediye Düğün Salonunda düzenlenen halk buluşmasına CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, İnhisar Belediye Başkanı Ayhan Ödübek, CHP İl Başkan Metin Yaşar, İyi Parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

1-006.jpg

'1 NİSAN'DA GÜZEL BİR SABAHA UYANACAĞIZ'

Programda ilk olarak CHP İl Başkanı Metin Yaşar konuştu. İl Başkanı Yaşar, Bozüyük'te yerel seçimlerde iddialı olduklarını ifade ederek, salonun kalabalık oluşuna istinaden 'Sizler 31 Mart yerel seçimlerine ne kadar hazır olduğunuzu burayı doldurarak gösterdiniz' dedi. Seçim çalışmalarının eşit şartlarda yürütülmediğine dikkat çeken İl Başkanı Metin Yaşar, isim vermeden Ak Parti'yi eleştirdi.

CHP'nin başarıya ulaşması için inanmak gerektiğinin altını çizerek: 'Bozüyük'te CHP iç barışı sağlamış. Eğer inanır ve güçlerimizi birleştirirsek 1 Nisan sabahı güzel bir sabaha uyanacağız' dedi. Konuşmasının sonunda CHP'nin Bozüyük Belediye Başkan adayı olan Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun Bozüyük'e hizmet etme aşkıyla yanıp tutuştuğunu ifade ederek: 'Bakkalcıoğlu Bozüyük'te bir marka' dedi.

2-004.jpg

'BOZÜYÜK'ÜN KAZANMASINI İSTİYORUZ'

İl Başkanı Metin Yaşar'ın ardından CHP Milletvekili Yaşar Tüzün konuştu. Tüzün konuşmasında salonun kalabalıklığına dikkat çekerek başladı. Tüzün: 'Bugünkü birlikteliğin 31 Mart'ta Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu belediye başkanı olarak göreceğimize inanıyorum' dedi.

Tüzün daha sonra 1999 yılından bu yana Bozüyük'ün nüfus bakımından Bilecik'in gerisinde kaldığına dikkat çekerek: '1999 yılında Bilecik'in nüfusu 34 bin, Bozüyük'ün nüfusunun ise 43 bin 500. Yani Bozüyük, Bilecik'ten %30 daha fazla nüfusa sahipti. Aradan geçen 20 yılda Bilecik 78 bin olmuş, Bozüyük ise 74 binde kalmış. Eşit seviyeye gelmiş. Her Bozüyüklünün bunu kendisine sorması lazım. Bozüyük artık göç alan bir kent olması lazım' dedi. Tüzün ayrıca Bozüyük'te sadece CHP'nin, Bakkalcıoğlu'nun değil, Bozüyük'ün kazanmasını istediklerini ifade ederek bu konuda Bozüyüklülere güvendiğini söyledi.

3-002.jpg

'BEN KENDİSİNE KEFİLİM'

Milletvekili Tüzün'ün ardından Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen konuştu. Büyükerşen konuşmasına, CHP'nin Bozüyük Belediye Başkan adayı olan Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile geçmişte yaşadıkları anıları anlatarak başladı. Kendisinin rektör olduğu sırada Bakkalcıoğlu'nun belediye başkanlığı döneminde yanına gelerek Meslek Yüksek Okulu için istekte bulunduğunu ve MYO'nun Bakkalcıoğlu'nun çalışmaları sayesinde Bozüyük'e kazandırıldığını anlattı.

Büyükerşen konuşmasının devamında ise Bakkalcıoğlu'na destek istedi. Bozüyük'ün daha da yaşanabilir bir şehir olması için çare Bakkalcıoğlu diyen Büyükerşen: '1989'dan beri kendisini tanırım. Ben kendisine kefilim. Başarılar diliyorum. Kendinizle beraber 10 kişinin oyunu Bakkalcıoğlu'na yönlendirin' dedi.

4.jpg

'NEREDE KALMIŞTIK?'

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in ardından CHP Bozüyük Belediye Başkan adayı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu konuştu. 'Nerede kalmıştık' diyerek sözleriyle konuşmasına başlayan Bakkalcıoğlu daha sonra bir belediye başkanında bulunması gereken özelliklerden bahsetti. Bozüyük'te İyi Parti ile güç birliği oluşturduklarını ifade eden Bakkalcıoğlu, İyi Parti yönetimine teşekkür etti. Mahmut Fındık ve Hıdır Akyürek'in belediye meclis üyesi adaylığını da açıklayan Bakkalcıoğlu: 'Bu arkadaşlarımızla birlikte büyük işler yapacağız' dedi.

BAKICI'YI ELEŞTİRDİ

Bakkalcıoğlu daha sonra, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'yı eleştirdi. Bakkalcıoğlu: 'Günlerdir Bozüyük'te direklere asılmış ve 160 proje yaptık diye bir yazı görüyorum. 160 proje olmaz. Kentin bir köşesinde yapılan çocuk bahçesi bir proje değildir. Onun her birine proje denmez. Proje kentte yaşayanların yaşam tarzını etkileyen uygulamalardır. Ancak bunlara proje denir' dedi.

5-005.jpg

TRAMVAY PROJESİ

Konuşmasının devamında kendi projelerini açıklayan Bakkalcıoğlu, 5 yılda yapmayı düşündükleri projeleri başlıklar halinde sıraladı. Yeniden büyüyen sanayi, alt yapıda atılım projeleri, güneş enerji sistemleri, Boz-Park ve kent için ulaşım sorunlarının yeniden ele alınacağını kaydeden Bakkalcıoğlu: 'Bozüyük ilk kez raylı sistemle tanışacak. Bizim de Boz-Tram'mız olacak' diyerek tramvay projesini açıkladı. Otopark sorununa da kesinlikle el atılacağını ve çözüm getireceklerini kaydeden Bakkalcıoğlu ayrıca huzurevi projesinin olduğunu da söyledi.

SU PARASI ALINMAYACAK

10 yıllık belediye başkanlığı döneminde yaptıklarının, yapacaklarının teminatı olduğunu ifade eden Bakkalcıoğlu: 'Nasıl 10 yıl su parası alınmadıysa yine almayacağız' dedi.

Konuşmaların ardından halk buluşması hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi. 

6-003.jpg

Bu haber toplam 4131 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum