CHP'NİN BİR ADAYI DAHA BELLİ OLDU

CHP'NİN BİR ADAYI DAHA BELLİ OLDU

CHP'nin 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Dodurga Belediye Başkan Adayı olarak Yusuf Yiğit belirlendi. Yusuf Yiğit için Dodurga'da yapılan...

A+A-

CHP'nin 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Dodurga Belediye Başkan Adayı olarak Yusuf Yiğit belirlendi. 

Yusuf Yiğit için Dodurga'da yapılan tanıtım toplantısına, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, CHP Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel, Bozüyük Belediyesi'nin eski başkanlarından Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve birçok yönetici katıldı.

chpnin-bir-adayi-daha-belli-oldu2.jpg

CHP Dodurga Belediye Başkan Adayı Yusuf Yiğit yapmış olduğu konuşmada “Bugün burada Dodurga’mız için çok güzel bir güne şahitlik ediyoruz. Ben Dodurga’da doğmuş, büyümüş bir kardeşiniz, evladınız olarak sizlere en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum. Çıktığımız bu yolda kazanan Dodurga olacaktır” dedi.

Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün 31 Mart seçimlerinde Dodurga’ya yakışır bir Belediye Başkan Adayı çıktığını ve Dodurga’lı vatandaşların Yusuf Yiğit’e destek vermelerini istedi. Tüzün “31 Mart seçimleri öncesinde İlçe ve Belde Belediye Başkanı Adaylarımız belli olmaya başladı. Bundan önce Gölpazarı ve İnhisar Belediye Başkanı Adaylarımızı açıklamıştık. Bugün ise Dodurga’ya yakışır genç, pırıl pırıl bir kardeşimizi açıklıyoruz. Maalesef Dodurga İktidar Partisi Belediyesi olmasına rağmen Muhalefet Partisi Belediyesi kadar bile hizmet verememiştir. 31 Mart günü yapılacak seçimlerde Dodurga Sosyal Belediyecilik anlayışına CHP ile kavuşacaktır” dedi.

chpnin-bir-adayi-daha-belli-oldu3.jpg

Tanıtımın ardından Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, CHP Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel ve CHP Dodurga Belediye Başkan Adayı Yusuf Yiğit ile birlikte esnaf gezisi düzenlediler.

 

Bu haber toplam 2850 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.