ÇOCUĞUNU ALAN SİNEMAYA KOŞTU

ÇOCUĞUNU ALAN SİNEMAYA KOŞTU

Bozüyüklü aileler,  çocuklarını yanlarına aldıkları gibi belediye tarafından ücretsiz düzenlenen ‘Çocuk Sinema Günleri’ etkinliğine akın...

A+A-

Bozüyüklü aileler,  çocuklarını yanlarına aldıkları gibi belediye tarafından ücretsiz düzenlenen ‘Çocuk Sinema Günleri’ etkinliğine akın ediyor.
Göreve geldiği günden bu yana Bozüyük’te sosyal ve kültürel hayatı canlandıran Fatih Bakıcı, geleceğin teminatı çocukların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılama noktasında da önemli projelere imza attı. Başkan Bakıcı, yoğun ders temposuyla geçen birinci yarıyıl eğitim ve öğretim döneminin ardından yorulan ve dinlenmeyi hak eden çocukların imdadına koştu. “Çocuklaaar, Başkanımız Fatih Abinizden Karne Hediyesi" sloganıyla ‘Çocuk Sinema Günleri’ etkinliği düzenlendi. Bozüyüklü çocuklar,  anne ve babalarının ellerinden tuttukları gibi ‘Çocuk Sinema Günleri’ etkinliğinin yolunu tuttu.

dsc_1895.jpg

Yarıyıl tatili süresince kültür merkezinde devam eden etkinliğin dünkü seanslarında ‘Rafadan Tayfa Dehliz Macerası’ ve ‘Beyaz Diş’ filmleri gösterime sunuldu. Salonlar hınca hınç dolarken aileler, “Böyle güzel etkinliklerin devamını diliyoruz. Bozüyük’te sinema salonu olmadığından dolayı çocuklarımızı sosyalleştirme konusunda sıkıntı yaşıyorduk. Neyse ki bu noktada belediye devreye girdi. Bu tür etkinliklerin hayata geçmesinde emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz” dediler
20 Ocak 2018 Cumartesi günü başlayan etkinlikte, 13 gün boyunca birbirinden güzel 10 çocuk filminin 26 seansta gösterime girerek çocuk izleyicisi ile buluşacağı belirtildi. Sinema gösterimlerinin biletsiz ve ücretsiz olduğu seans saatlerinin hafta sonu 11:00, 13:00 ve 15:00 hafta içi ise 13:30 ve 15:00 olduğu bildirildi.

 

Bu haber toplam 1675 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.