ÇOCUKLARIN YARATICILIKLARI ARTTIRILIYOR

ÇOCUKLARIN YARATICILIKLARI ARTTIRILIYOR

BAŞKAN BAKICI “ÜRÜN MEYDANA GETİRMENİN MUTLULUĞU ÇOCUKLARIMIZIN CESARETİNİ ARTTIRIYOR”

A+A-

 Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Devlet Tiyatroları eğitmenlerinin desteği ile Kültür Merkezi’nde açılan çalışma atölyelerinde eğitim alan öğrencileri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde “Tiyatro Festivali Metristepe Kültür Merkezi’nde İzlenir” sloganı ile bu yıl 4.’sü düzenlenen Uluslararası Tiyatro Günleri kapsamında Devlet Tiyatroları eğitmenlerinin desteği ile resim, çamur ve şapka atölyeleri düzenlendi.

bsk--kultur-merkezi-cocuk-atolyelerini-ziyaret--11.jpg

Çocukların yaratıcılıklarını arttırmak ve sanat dallarını tanıtmak amacı ile düzenlenen atölyelerde çocuklar gün boyu hem eğlendiler hem de ürettiler. Öğrenciler atölye çalışmasının sonunda meydana getirdikleri ürünleri büyük bir mutlulukla sergilediler. Atölye çalışmalarını Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’da ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Eğitmenlerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Bakıcı, öğrencilerle de görüşerek sohbet etti.  Başkan Bakıcı atölye çalışmaları ile ilgili olarak “Devlet Tiyatroları eğitmenlerinin desteğiyle Kültür Merkezimizde açtığımız resim, çamur ve şapka atölyelerimizdeki öğrencilerimizi ziyaret ettik, ortaya çıkardıkları güzel ürünleri gördük. Ürün meydana getirmenin mutluluğu çocuklarımızın cesaretini arttırıyor” dedi.
Daha sonra yapılan çocuk atölyeleri hakkında bilgi veren dekor sanatçısı İlhan Ateş “Bugün burada Bozüyük Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 4.Metristepe Tiyatro Festivali kapsamında, Devlet Tiyatroları olarak burada bulunmaktayız.Yaklaşık 5 çalışma atölyemiz var. Bunlar sırası ile çamur atölyesi, kağıt atölyesi, şapka atölyesi, realizasyon teknikleri ve resim teknikleri atölyesi olarak buradayız. Yaklaşık sabah ve öğlenden sonra olmak üzere 2 saat süren seanslarımız var.

bsk--kultur-merkezi-cocuk-atolyelerini-ziyaret--19-(1).jpg

2 gün sürecek olan etkinlik süresince arkadaşlarımız kendi becerilerini ortaya koyacaklar, keyifli dakikalar geçirip güzel işler yapmaları için buradayız. Bu tarz etkinlik ve organizasyonları çocuklar çok seviyor. Yaratıcılıklarını geliştirmeleri için katkıda bulunuyoruz. Daha da gelişerek daha güzel çalışmalar ile birlikte olmak dileğiyle inşallah. Bu festivalde bizi buraya davet eden Bozüyük Belediye Başkanımız Sayın Fatih Bakıcı’ya çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımıza bu imkânları verdiği için. Onlarda çok mutlular ve onlar da çok teşekkür ediyorlar” dedi.

Bu haber toplam 1524 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.